Keynote of break-out

Voor het event zijn we op zoek naar 4 vrouwen voor een Keynote en 6 voor een break-out sessie. We zullen dus een selectie moeten maken uit het aantal aanmeldingen. De sprekers (keynote of break-out sessie) moeten passen bij het thema, binnen de programmering, binnen ons budget & binnen onze doelstelling met betrekking tot inclusiviteit. Wij streven naar een bereik dat verder gaat dan Rotterdam en omgeving. Om dit te bereiken is het belangrijk om sprekers uit heel het land een podium te bieden. Wij zoeken dus niet alleen sprekers uit Rotterdam.

Hoe mooi is het als we sprekers die een mooie afspiegeling vormen van de diverse culturen binnen onze samenleving een podium kunnen bieden? Dus ook vrouwen met een niet westerse achtergrond die niet alleen een ander geluid laten horen maar ook hun achterban willen en kunnen empoweren.

MELD JE HIER AAN ALS SPREKER

VERWERK ONDERSTAANDE IN JOUW  MOTIVATIE:

 • Aangesloten bij vrouwen netwerk JA/NEE (welke)?
 • Waarom pas je bij het thema? Wat kom je brengen?
 • Waarin maak jij het verschil?
 • Profiel: LinkedIn, Faceboek, Instagram
 • De URL van je website *
 • Linkjes naar video’s van optredens *
 • Linkjes naar artikelen of boeken *
 • Wat is jouw tarief?

* Indien van toepassing

  Profiel foto uploaden (max. 2mb)

  Motivatie uploaden (max. 5mb)

  VOORWAARDEN AANMELDEN

  THEMA & PROGRAMMERING
  Bij het selecteren van de sprekers kijken we in eerste instantie in welke mate jouw aanbod past bij het thema. Vervolgens kijken we of en hoe het aanbod past binnen het programma van de dag. We streven naar een mooie opbouw van de dag en een mooi gevarieerd aanbod.

  BUDGET
  Wij organiseren het event omdat we vinden dat het nodig is en niet omdat we er aan verdienen. We hebben dus geen winstoogmerk. Alle sprekers gingen bij de eerste editie van het event akkoord met een gereduceerd tarief. Ben jij ook hiertoe bereid?

  MARKETING
  Wij waarderen het als je als spreker bereid bent je steentje bij te dragen aan de promotie van het event. Concreet betekent dit dat wij van iedere spreker een promo filmpje maken voor de website en social media. Door het collectief delen & en liken van onze posts worden we samen onweerstaanbaar aantrekkelijk. Let’s magnitize our message.

  OVERIGE INFORMATIE
  Als je naast spreker ook auteur bent, dan bieden we je de mogelijkheid om jouw boek te promoten. Je mag je boek noemen tijdens de keynote of break-out. Natuurlijk mag je het boek ook tijdens de lunch en de netwerk momenten verkopen en signeren. Op deze dag bieden we partijen die passen bij het event, standruimte aan tegen betaling. Als jij bereid bent tegen een scherpe prijs een optreden te verzorgen, dan bieden wij je deze standruimte kosteloos aan.

  MELD JE AAN VOOR 30 SEPTEMBER A.S.

  Dag(en)

  :

  Uur(s)

  :

  Minute(s)

  :

  Second(s)

  EVENT ZONDER WINSTOOGMERK

  Dit event organiseren we met een team van enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn vele uren van hun kostbare tijd te steken om het Empower Women Event mogelijk te maken. Wij verdienen niets aan dit event. Als we wel geld verdienen dan vloeit dit geld terug naar de sprekers die zo sympathiek geweest zijn om een gereduceerd tarief te hanteren. Wij organiseren het event omdat we het belangrijk vinden om mee te werken aan women empowerment in Nederland.

  DOEL & DOELGROEP

  DOEL VAN HET EVENT
  Het is een event met maximaal 200 bezoekers. Hiermee is het een toegankelijk event waar iedereen elkaar kan spreken en kan netwerken in een intieme setting. De vrouwen die naar ons event komen, mogen niet in de anonimiteit van de massa verdwijnen. Het biedt de ultieme mogelijkheid om te verbinden. Het is een dag van inspireren en geïnspireerd worden. Het event is bewust te groot om klein te zijn en te klein om groot te zijn. Kernwoorden zijn: verbinden, inspireren & motiveren, leren en kruisbestuiving. Door het intieme karakter is het vrijwel onmogelijk om aan het einde van de dag naar huis te gaan zonder dat er nieuwe connecties zijn ontstaan die het verschil maken. Nieuwe connecties die jouw business een boost geven of de accelerator blijken te zijn voor jouw carrière. Jij als spreker hebt de mogelijkheid om het verschil te maken voor de vrouwen in de zaal. Cool toch!

  DOELGROEP
  Vrouwen die zichzelf en de ander de volgende stap gunnen, zijn onze doelgroep. Dit kunnen ondernemers zijn en vrouwen in loondienst. Vrouwen die opereren of willen opereren vanuit hun eigen kracht. Vrouwen die geïnspireerd willen worden of zelf willen inspireren, heten we van harte welkom op het event. Hoe mooi is het als we jou als spreker zien genieten van de inspiratie die je terug krijgt van de zaal die jij op dat moment inspireert met jouw bijzondere verhaal.

  Adres

  Wijnhaven 47 B
  3011 WH Rotterdam

  Telefoon

  06 – 40 87 77 92

  E-mail

  info@empowerwomen.nl
  × Hoe kan ik je helpen?