Annemarie van den Thillart

Mentor van Topvrouween I Commissaris (vz) I Keynote Speaker I SER Topvrouwen

Ha! Mijn naam is Annemarie van den Thillart. Ik noem mijzelf mentor van topvrouwen.

In het verleden was ik topvrouw in loondienst in een grote corporate, tegenwoordig ben ik zakenvrouw met een eigen bedrijf.
Mijn missie is om succesvolle topvrouwen en zakenvrouwen te versterken die met zelfvertrouwen en energie impact willen maken.

‘Mijn’ vrouwen zijn allemaal leiders. Ze zijn harde werkers, vragen zelden om hulp en zetten zich altijd in voor maximaal resultaat. Het zijn vrouwen die zoveel rollen vervullen in hun leven dat ze soms vergeten dat je beter voor jezelf en je omgeving kunt zorgen als je jezelf op de eerste plek zet. Een eenzaam bestaan.
Precies dat leer ik mijn vrouwen graag. Wat kunnen we allemaal zelf doen? Kom bij mij dus niet voor het glazen plafond, niet voor equal pay, niet voor het vrouwen quotum. Hoezeer deze onderwerpen aan mijn hart gaan, eerst onszelf versterken.
Daarnaast leid ik een community van succesvolle topvrouwen & zakenvrouwen die met elkaar willen verbinden om elkaar te versterken. Dat is voor mij de essentie van female empowerment.

Het kan zoveel makkelijker.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?