Annemarie van Gaal

Ondernemer | Investeerder  | Dragons Den | Ten Einde Raad (NCRC) | Een Dubbeltje Op Zijn Kant  | Public Speaker

Keynote: Go for it!

In haar Keynote vertelt ze haar eigen verhaal. Ze geeft aan waar vrouwen tegenaan lopen en geeft tips & tricks. Je moet niet vechten maar tegenslag zien als kansen.

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze sindsdien een aantal andere bedrijven heeft opgezet en geleid.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisie-programmas als Dragons Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Daarnaast schrijft Annemarie wekelijks een opiniecolumn in De Telegraaf en columns voor de Margriet. Verder heeft ze verschillende boeken geschreven waaronder: Ambitie (Ondernemersboek van het jaar 2010), Exit (2011), Een Dubbeltje op zijn Kant (2013) en Winst (2014).

Annemarie van Gaal is een bevlogen spreker en weet als geen ander haar publiek te boeien. Een lezing van Annemarie is toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend. Zij praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie altijd een grote rol spelen.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?