BIO’S EMPOWER WOMEN TEAM

Linda

Sandra

Mareille

Ans

Cor

Iris

DE BIO VAN

LINDA MOLENAAR

 

 

STAAT BINNENKORT

 

OOK

 

OP DEZE PAGINA

 

Linda Molenaar

Event Host

Toen ik in 2019 voor de eerste keer met het team van Empower Women het event had georganiseerd, leefde ik een week lang op een roze wolk. Wat een inspiratie van en door Power Vrouwen! Wat een vibe! We hadden nooit kunnen dromen dat het zo succesvol zou zijn. Verschillende vrouwen gaven me aan dat ze er de volgende keer zeker bij zouden zijn. Een tweede editie was in 2019 al geboren.

In een informele setting lekker netwerken met elkaar terwijl je je door krachtige vrouwen op het podium laat inspireren. Kruisbestuiving van ideeën en inspiratie.

Mijn passie voor vrouwelijk leiderschap betekent vrouwen dat duwtje in de rug te geven zodat zij zich vrij, zelfverzekerd en met impact durven te bewegen en een leuk leven leiden.

Vrouwen inspireren en geïnspireerd worden door die vrouwen. Deze reis is nog niet voorbij. Er zijn nog veel stappen te zetten. Ik voel me vereerd dat ik met Empower Women mag bijdragen om vrouwen in hun kracht te zetten.

Sandra Lagace

Dagvoorzitter & Host

In 2019 was ik bezoeker op het Empower Women Event. Ik had toen eigenlijk geen idee wat ik er precies van moest verwachten, maar WAUW wat heeft dit evenement een positief gevoel achtergelaten. Een event waar vrouwen elkaar inspireerden, nieuwe inzichten gaven en vooral er ook voor elkaar waren om te netwerken en ons als vrouw krachtig en zelfbewuster te maken.

Toen Sandra aan mij vroeg of ik deel wilde uitmaken van het event in 2022 twijfelde ik geen moment! Hoe gaaf is het om allerlei inspirerende vrouwen met elkaar in aanraking te brengen, die elkaar kunnen inspireren of misschien wel nieuwe deuren voor elkaar kunnen openen. Ik vind dan ook dat iedere power vrouw, want JA dat zijn we allemaal, naar het Empower Woman Event in 2022 zou moeten komen.

Of het nu is voor zelfontwikkeling, persoonlijke interesse, netwerken of gewoon omdat het een erg leuk en gezellig event is met vrouwen onder elkaar. Gaan we elkaar zien?

Mareille van Noord

Event Host & Marketing

Be the woman you are destined to be…… wat een thema! En wat een mogelijkheden om in gesprek te komen, ervaringen uit te wisselen en vooral: om tot inzichten te komen.

Ik vind het een feest om deel uit te maken van het team dat dit event voorbereid. Een event dat ons, vrouwen, steeds weer opnieuw doet beseffen dat we prima zijn, dat we krachtig en zelfverzekerd in het leven mogen staan. Een bijeenkomst waar we met elkaar geloven in onszelf en waarna we met een goed gevoel weer voort kunnen in de richting waar we willen zijn.  

Ik zie uit naar 17 mei 2022 wanneer wij met z’n allen deze ongetwijfeld mooie dag neerzetten. We hebben het nodig; ik heb het nodig! Want nog te vaak wordt (de rol van) de vrouw niet op de juiste waarde geschat, door een ander maar ook door onszelf. Dus ik stroop mijn mouwen op en zeg: neem deel aan deze dag! Misschien samen met iemand die zich ook wil onderdompelen in de positieve sfeer. Welkom!

Ans Hooiveld - de Bruijckere

Event Host

DE BIO VAN

IRIS BEKKERS

 

 

STAAT BINNENKORT

 

OOK

 

OP DEZE PAGINA

 

Iris Bekkers

Event Host & Social Media

Tijdens de eerste editie van het event mocht ik als één van de organisatoren als dagvoorzitter optreden. Ik heb dus van dichtbij mee mogen maken wat de dag met de bezoekers deed. De vibe was geweldig. Voor mij was het logisch om samen met het team dit event te initiëren en te organiseren.

Het is namelijk mijn missie om ieder mens te empoweren. Ik maak hierbij geen onderscheid naar kleur, leeftijd, seksuele geaardheid of religie. Helaas maakt de maatschappij en met name de arbeidsmarkt die zeker nog wel. Ik kijk naar de mens.

De enthousiaste reacties van de bezoekers en sprekers geven mij de energie om me blijvend in te zetten voor de positie van de vrouw. Gelukkig zie ik dat de vrouw in Nederland in toenemende mate geen genoegen neemt met second best maar gaat voor de hoofdprijs. Als ik door onderdeel te zijn van het Empower Women Team mijn steentje bij kan dragen dan doe ik dat met alle liefde.

Cor de Graag

Event Manager & Communicatie

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?