Denice Dest spreker Empower Women Event 2024 www.empowerwomen.nl

Fotograaf – Ferier Tunc

Denice Dest

Eigenaar van Innervoice Activator & Pressplay Denice l Maître bij het beroemde programma First Dates op NPO3 bij BNNVARA.

Het thema “be the woman you are destined to be” is het thema dat Denice past. Denice is de vrouw die zij wil zijn.

Ontmoet Denice Dest, een krachtige vrouw van 45 jaar en levensgenieter. Als presentatrice van het programma FirstDates en oprichter van Innervoice Activator en Pressplay Denice, brengt ze haar rijke ervaring en diepgaand zelfinzicht naar het podium. Bij Denice draait het om zichtbaarheid, om jezelf te laten zien in je eigen kracht. Met een rugzak vol rijke ervaring, diepgaand zelfinzicht en een onwrikbaar geloof in het belang van zelfontwikkeling, leert Denice je hoe je in je eigen kracht kunt staan. Ze moedigt anderen aan om nog steviger te staan in een veeleisende en competitieve wereld, en om hun eigen krachtige vrouwelijke eigenschappen te omarmen.

In haar inspirerende keynote onthult Denice hoe je jouw unieke kwaliteiten niet alleen kunt erkennen, maar ook kunt vieren. Haar unieke benadering helpt je om in je eigen kracht te staan en deze ten volle te benutten. Bereid je voor op een transformatieve ervaring waarbij je leert je innerlijke stem te gebruiken als krachtig instrument. Mis deze kans niet om door Denice begeleid te worden naar een leven waarin jouw kwaliteiten, gezien, erkend én gevierd worden.

VideoCast interview met Denice Dest 

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?