Editie 2019

Trek aan wat je morgen wilt bereiken

Ben jij die vrouw die al succesvol is in business ? Ben jij die vrouw die alleen nog bij zichzelf het lont aan moet steken om de volgende stap te zetten dan ben jij de droom bezoeker van het Empower Women 010 event op 15 oktober 2019.

Geïnspireerd door deze keynote sprekers steek je het lont bij jezelf aan om DE volgende stap te zetten. Na het officiële programma is er een netwerkborrel. Onze ultieme missie is geslaagd als jij volgend jaar bij ons als keynote spreker op het podium staat om de volgende groep vrouwen te inspireren om het lont bij zichzelf aan te steken. Women Empower Women!


KOOP TICKET
€ 123,14 excl. btw
VOL = VOL

Keynote Sprekers

09:00 – 09.30
Inloop
09:30 – 09.45
Kick-off Daniëlle Pascal

Danielle is uw power host tijdens het Event. Zij zal samen met een collega host de kick-off verzorgen en het programma met haar female power leiden. Zij laat onze inspirerende sprekers schitteren. Zij zorgt voor de kruisbestuiving tussen inspirerende sprekers op het podium en de inspirerende power vrouwen in de zaal.

Daniëlle Pascal
09.45 – 10.30
Henny Aben

Als je met Henny een Journey to Purpose maakt, gebeurt er iets bijzonders. Je gaat ‘aan’. Henny helpt je ontdekken wat jouw Why is en hoe je die met jouw talenten succesvol in de wereld zet. Reken maar dat je zo impact creëert. Henny is een levensgenieter en een ervaren professional die gelooft in de kracht van mensen om te werken en te leven vanuit hun purpose. Haar missie? Jou uitdagen om het verschil te maken. 

 

Henny Aben

Purposeworx

10:30 – 11.15
Ineke Hurkmans

Een unieke verbinding, een werkelijk contact, echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt en dat je vanzelfsprekend iets ontdekt over jezelf. Dat is zeldzaam! Ineke Hurkmans brengt je via de 7 stappen van Jump Movement precies daar! Ineke bracht Jump Movement inmiddels naar 12 landen en naar meer dan 100.000 deelnemers. Van daklozen tot boardrooms. Iedereen kan meedoen.

 

Ineke Hurkmans

Jump Movement

11.15- 11.45
KOFFIE BREAK

Deze koffiebreak is niet alleen het moment om na te praten over de eerste twee keynote sessies maar ook een mooi netwerk moment. Bezoek ook de interessante informatiemarkt.

 

11.45 – 12.30
Break-out sessies 
12.30 – 13.15
LUNCH & NETWERKEN

Tijdens de geheel verzorgde lunch kunt u lekker nagenieten van het ochtendprogramma, netwerken met de power vrouwen die u al hebt ontmoet of maak kennis met de vrouwen die je al in de ochtend hebt gespot maar die je nog niet hebt gesproken. Geniet van de heerlijke lunch en neem de energie van de ochtend mee naar het middagprogramma.

 

13.15 – 14.00
Break-out sessies 
14.00 – 14.45
Astrid Mast

Astrid Mast van het bedrijf Succes Trek je Aan is een bevlogen image strateeg en businesscoach voor Ambitieuze vrouwelijke ondernemers, managers en sprekers. Ze helpt ze met het vergroten van hun zichtbaarheid zodat hun impact en omzet verdubbelt. Zichtbaar succesvol op een manier die bij je past!

 

Astrid Mast

SUCCESS TREK JE AAN

14.45 – 15.15
KOFFIE BREAK

Deze koffiebreak is niet alleen het moment om na te praten over de het eerste deel van het middagprogramma  maar ook een mooi netwerkmoment.

 

15.15 – 16.15
Vreneli Stadelmaier 

De grootste barrière die vrouwen tegenkomen bij het realiseren van hun dromen, is hun eigen onzekerheid. Rationeel weten talentvolle vrouwen dat ze capabel en geschikt zijn. Toch vrezen ze door de mand te vallen. In de Verenigde Staten is deze onzekerheid bekend onder de naam Impostor Syndrome. Vréneli vertelt over wat dit fenomeen inhoudt, wat de gevolgen zijn, én hoe je ervan af komt!

Vreneli Stadelmaier

SheConsult

16.15 – 17.00
NETWERKBORREL

Na een enerverende dag vol inspiratie en kruisbestuiving tussen powervrouwen is het goed om onder het genot van een goed glas wijn samen na te genieten en verder te gaan met netwerken of de connecties te leggen met de powervrouwen die je nog nog niet hebt kunnen spreken.

 

Break Out Sessies

11.45 – 12.30
Suze Maclaine Pont

Ben je een powervrouw die moeite heeft met het creëren van financiële vrijheid. Suze Maclaine Pont leert jou hoe je financiële vrijheid creëert zonder compromis in tijd! Je zou misschien denken dat het creëren van financiële vrijheid te maken heeft met opleiding, achtergrond, vaardigheden, timing, intelligentie of het werk dat je doet. Ze gaat dieper in op het feit dat in werkelijkheid het geld ook jóu runt, in plaats van dat jij je geld runt.

 

Suze Maclaine Pont

Financial Empowerment

11.45 – 12.30
Mounia Houari

Mounia is een inspirerende blogger, vlogger, public speaker, HR directeur van een IT bedrijf en passievolle moeder. Mounia is ultra nieuwsgierig, betweterig, betrokken, brutaal en soms ook poeslief. De persoonlijke Why van Mounia is “mensen inzicht geven in hun potentieel zodat ze dingen kunnen doen die ze in eerste instantie als onmogelijk hebben beschouwd’’.

 

Mounia Houari

HR Directeur Motion 10

13.15 – 14.00
Eva Brouwer

Pak je Podium! Dat is het motto én de naam van het bedrijf van Eva Brouwer. Deze powervrouw en geboren presentator weet als dagvoorzitter en presentatiecoach wat er voor nodig is om als vrouw het podium te pakken. Eva laat op een energieke, verrassende en inspirerende manier zien dat iedere vrouw die vanuit haar female power opereert in staat is het podium in haar carrière te pakken. Durf jij deze uitdaging van Eva aan ? 

Eva Brouwer

Pak je Podium

13.15 – 14.00
Joke Norendaal

Pitchen voor publiek of een stukje daarvan als antwoord op de vraag “Wat doe jij?” biedt je dé kans om jezelf en je ideeën overtuigend naar voren te brengen. Pauwervrouw Joke Norendaal geeft je vleugels en laat je ontdekken hoe je in korte tijd boeiend en overtuigend over jezelf, je bedrijf en jouw toegevoegde waarde vertelt. En op zo’n manier dat jouw verhaal blijft plakken en nieuwsgierig maakt. Succes gegarandeerd!

Joke Norendaal

PauwerAcademie

13.15 – 14.00
Liesbeth Gouda

‘Be a flamingo in a flock of pigeons’, oftewel wees jezelf en ontdek wat voor een unieke flamingo jij nu al bent! Powerlady Liesbeth Gouda is de Rotterdamse branding expert die jou wil laten shinen. Ze gebruikt haar eigen methode de ‘flamingo way’ om jouw personal brand een boost te geven en laat zien hoe jij impact gaat maken met jouw powerkleuren! Ben jij klaar om te gaan vliegen?

Liesbeth Gouda

Another Brand Story

Ik word graag
exposant

Ik wil spreken
op het EVENT in 2020

(Het programma 2019 is ingevuld)

Ik word graag
ambassadeur

Diamant Ambassadeurs

Staat uw logo hier morgen?

Goud Ambassadeurs

Zilver Ambassadeurs

× Hoe kan ik je helpen?