Female Ikigai

∎ Grip op jouw carriére
∎ Zicht op jouw IKIGAI

Female Ikigai in Business? 

Goed opgeleide medewerkers zijn gemotiveerder, zorgen voor minder verloop en zijn dus basis voor succes. U en uw personeel gaan hiermee het verschil maken en dat is waar u naar streeft. Soms is het nodig om te resetten, uit de dagelijkse routine te stappen en een stap op de plaats te maken. Hoe fijn is het als een buitenstaander uw personeel een energie boost geeft, de spiegel voor houdt en nieuwe kennis en inzichten geeft? Een dag of dagdeel met elkaar zorgt tevens voor een ludieke en interactieve teambuilding.

Ga je voor BASIS of  VERDIEPING?

Basis Female Ikigai

v.a. € 1.095,00

1 dageel basis Female Ikigai

∎  Incompany training

 Op maandag t/m vrijdag

∎  Tot max. 18 deelnemers

∎  Vanaf 13 deelnemers, 2 trainers

Syllabus

∎  Exclusief reis- en overnachtingskosten

Female Ikigai totaal

v.a. € 1.950,00

2 dagdelen basis training + verdieping

Incompany

Op maandag t/m vrijdag

Tot max. 18 deelnemers

Vanaf 13 deelnemers, 2 trainers

Syllabus

Exclusief reis- en overnachtingskosten

De Training

Deze leeg laten en niet verwijderen
Female Ikigai - in Business

Het is onze IKIGAI om uw medewerkers te laten (her)ontdekken waar ze ook alweer hun bed voor uitkomen.

Passie – beroep – roeping – missie =>  IKIGAI.

Een interactieve en intensieve training met verrassende resultaten. Soms herkenning, soms bevestiging. Altijd verdieping, altijd verrijking van inzichten. Door de interactie met de groep en een ludieke learning tool worden gezichtspunten verbreed.

Ikigai - waar hebben we het over

De Japanners noemen het IKIGAI.`Iki’ 生き betekent leven; `kai’ 甲斐 betekent waardevol. Een waardevol leven, jouw reden van zijn. Jouw ikigai wordt bepaald door jouw passie, beroep, roeping en missie.Doe jij wat je echt leuk vindt? Of doe je alleen waarvoor je betaald wordt? Of word jij betaald voor waar jij van houdt? En waar je van houdt, is dat wat de wereld nodig heeft?

Volgens de Japanners heeft iedereen een IKIGAI. De Fransen noemen het `raison d’être’, de Engelsen `meaning of life’, living your purpose. Being yourself, having a dream, speaking your truth, walking your talk.

Sommige mensen zijn zich heel erg bewust van hun IKIGAI, anderen minder of zijn zoekende. IKIGAI zit in je, IKIGAI voel je, IKIGAI is dat wat je hart sneller doet kloppen, waar je blij van wordt. Volgens de inwoners van Okinawa, het eiland met het hoogste aantal 100 plussers per 100.000 inwoners ter wereld, is IKIGAI, de reden waarom je `s-ochtends opstaat. (note IKIGAI – Frances Miralles)

Je kunt je afvragen hoeveel mensen zich laten leiden door hun passie en gestuurd worden door hun beroep. Als maandagochtend de wekker gaat, word je dan blij? Voel je je energiek? Heb je er weer zin in om nieuwe dingen te ontdekken en te bedenken, creëren?  Of word je moe wakker, heb je een steen in je maag, krijg je al hoofdpijn als je denkt aan je manager, je collega’s, of die taken die op je wachten?

 

Jouw resultaat

✓ Grip op jouw carriére
✓ Grip op jouw leiderschap
✓ Weten waar jij op aangaat

Ik kan niemand iets leren, ik kan iemand alleen laten nadenken”
– Scocrates

Post Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?