Maria Schoenmakers

Empowerment expert & Leiderschapscoach, motivational speaker, top 15 Best Young Professional 2019, co-auteur Lefwijf

Als van jongs af aan was Maria ambitieus en gepassioneerd over leiderschap, carrière maken en keuzes maken.

Ze maakte snel carrière als business consultant in Dublin en groeide door tot teamleider van 25 en vervolgens 44 juristen en advocaten. In 2019 behoorde zij tot de Top 15 Best Young Professionals van Nederland.

Voor de buitenwereld het perfecte plaatje. Prachtig koophuis, lieve vriend. Gestudeerd in Leiden, Boston en stage gelopen in New York en zakelijk en privé veelvuldig de wereld afgereisd. Een CV “om je vingers bij af te likken” (woorden van een oud-collega). Haar motto? Alles kan, als je maar wil!

Totdat ze geen energie meer kreeg van haar werk. Ze zichzelf afvroeg wat ze nu écht wilde. Een break van een week op Bonaire, met flamingo’s gevolgd door het ontdekken hoe je antwoorden formuleert op de vraag ‘wat wil ik’ werd een ommekeer in haar leven. Sindsdien coacht zij leidinggevenden om die sparkle ook terug te vinden en daarvandaan te leven, te werken en te leiding te geven. 

Luister naar de mooie boodschap van deze powervrouw en ontdek hoe jij ook die sparkle (weer) kunt voelen in jouw werk en leven!

Sandra in gesprek met Maria voor Empowerwomen-depodcast

Maria Schoenmakers in de media

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?