Sadhna Meijer-Gopalrai

Life guru & sisterhood booster | Wife & CEO | Bedrijfscounsellor | Power accelerator: ik vergroot de kracht en het welzijn van topvrouwen met een interculturele en intuïtieve invalshoek.

Break-out: Raak bevriend met je she-devil

Sisterhood, beweging en zelfbeeld. Basistoon = frequentie. Godin = she devil. Vrouwen gaan zichzelf  hiermee identificeren. De oefening met een (Indiaas) rollenspel gaat over emotionele lagen in ons. Ze sluit af met dankbaar zijn voor wie je bent en een dans van Sadhna.

Sadh(a)na betekent geestelijke beoefening. Geboren in Suriname en opgegroeid in een disfunctioneel gezin, emigreerde Sadhna op 10-jarige leeftijd naar Nederland. In deze nieuwe, westerse, wereld leerde Sadhna dat vrouwen anders geprogrammeerd waren dan ze van huis uit gewend was. Er vond een herijking plaats in haar bewustzijn. In haar (inter)nationale carrière begreep ze met voortschrijdend inzicht dat interculturele verbinding en sisterhood vrouwen sterker maakt dan ooit.

Sadhna’s persoonlijke synthese van Indiase achtergrond met bijbehorende levensfilosofie en westerse (dans)opleidingen in combinatie met haar beroepservaring als bedrijfscounsellor maakt haar tot een unieke en intuïtieve guru.

Samen met haar ga je op ontdekking: een hele nieuwe wereld waar beweging en communicatie samen vallen in verbinding met andere zuster-reisgenoten.

VideoCast interview met Sadhna -Meijer Gopalrai

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?