Sara Bruinsma

Founder Sara Traint | Presentatietrainer | spreker én sprekerscoach @TEDxAmsterdamWomen

Break-out: Eindelijk woorden voor jouw missie

De break-out gaat over pitchen, storytelling en presenteren. Ze gaat haar verhaal vertellen, haar missie `vooruit’ bij tegenslag en ze geeft een korte theoretische uitleg over pitchen. De tool bestaat uit overtuigingen en spreken. Wat is jouw kernboodschap en verhaal?  Wil zoveel mogelijk mensen laten oefenen met het pitchen.

Sara gaat met haar bedrijf: Free your Mission voor een wereld waarin vrouwen zich volledig vrij voelen om te spreken. Te pitchen, te speechen, hun punt te maken. Overal en altijd.

Ze traint vrouwen om te spreken over hun missie. Over wat belangrijk voor ze is. En over wat belangrijk voor de wereld is. Vaak gaat dat samen. Deze vrouwen durven alles van zichzelf te laten zien en voelen geen rem op spreken in het openbaar .

De wereld wordt daardoor vrijer, veiliger en gelijkwaardiger. Los van taboes, keurslijf, vaste rolpatronen en ‘doe maar normaal’-bescheidenheid. Er is ruimte voor vrouwen om ALLES te mogen zijn. Groots, geil, stil, boos, rustig, wild, wijs, kwetsbaar. Alles. Kortom: Er is meer ruimte voor ieders eigenheid.

Daarvoor is het nodig dat vrouwen in een veilige setting stap voor stap steeds vrijer worden en steeds meer vertrouwen in zichzelf krijgen als spreker. Dat is precies wat Sara gaat doen op het Empower Women event.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?