Tineke Rensen

Founder Powerful Businessacademy | Working with female and male leaders in businesses | Creating awareness | hange on gender-gap issue

Break-out: Hoe herken je masculien/feminien gedrag?

Haar break-out gaat over succes, leiderschap en gedrag. Ze geeft een interactieve presentatie waarin ze haar onderzoek meeneemt over leiderschap skills. Verschillen tussen feminiene- en masculiene skills. Tineke wil dat de deelnemers inzicht krijgen in zichzelf en de ander. Wat zijn je sterke kanten en minder sterke kanten? Waarom is het (soms) lastig in een masculiene wereld? Waarom loop je tegen dingen aan? Beter snappen hoe het werkt.

Tineke begon haar ondernemersreis op haar 25e. Ze vond inspiratie bij haar mannelijke collega’s en mentoren. Haar team bestond voornamelijk uit mannen, ze ontdekte dat ondernemen gemakkelijker is voor mannen.

Traditioneel wordt ondernemen door mannen gedomineerd. Dat betekent niet dat het niet bij vrouwen past. Vrouwen brengen unieke eigenschappen met zich mee die essentieel zijn in het bedrijfsleven. Het is jammer dat veel vrouwen zich niet volledig kunnen ontplooien als ondernemers, omdat ze al vroeg hun ambities opgeven. Het ondernemerschap kan overweldigend zijn en het ZZP-schap is dan een makkelijkere keuze. Toch biedt een eigen onderneming mogelijkheden die je als ZZP’er moeilijker kunt bereiken.

Met een bedrijf kun je een verschil maken en meer impact hebben. Wat houdt masculien en feminien zijn in bij ondernemen? Hoe kun je schakelen tussen deze twee belangrijke energieën, kwaliteiten en eigenschappen? Veel vrouwelijke ondernemers missen vaardigheden die hen helpen succesvol te worden. Hoe kun je jezelf meer masculiene eigenschappen eigen maken, zodat je de gewenste impact kunt creëren?

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?