Partner Empower Women Event we are the change www.empowerwmen (1)

Gina de Groote

Eigenaar We Are The Change

Over de community We Are The Change

Ik noem me letterlijk een CHANGE-maker. Alles wat ik doe heeft met verandering te maken. Verandering brengen waar dat nodig is. Mensen en scholen en bedrijven leren om gaan met verandering. Inspireren om de dingen eens anders te bekijken. Een andere kijk aanreiken op het leven, de dood, jezelf, de ander en de wereld.  Mijn missie is gelijkgestemden, ik noem hen CHANGERS, met elkaar te verbinden en hun wijsheid de wijde wereld in sturen. Er is nood aan in deze wereld.

In 2010, op Lichtmis, verschijnt voor het eerst CHANGE-magazine. Met daarin vaste rubrieken met een andere kijk op: gezondheid, school, werk, opvoeden, relaties, maatschappij… Ook Complimentendag wordt gelanceerd. In 2015 verschijnt mijn boek My CHANGE opgedragen aan mijn man Wim die het jaar ervoor overleed. Het boek beschrijft de zoektocht, ontmoetingen en de levenslessen die je krijgt bij een idee/missie geboren uit het hart.

Gina de Groote Founder We are the change en partner Empower Women Event www.empowerwomen.nl

2 februari 2024

Event Partner We Are the Change www.empowerwomen.nl

De CHANGE-Day

De CHANGE-Day : de Jaarlijkse hoogdag voor CHANGERS

I am You, You are me, ALL Is One
Zo worden nieuwe leden verwelkomd in de online community. Op de jaarlijkse CHANGE-Day wordt deze verbindende boodschap live beleefd en ervaren. Want verbinding, daar draait het om bij We are the CHANGE. Verbinding met jezelf, met de ander, met de sprekers en met de wereld daarbuiten. Daar wordt je toe uitgenodigd. Together we change this world.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

17 MEI 2022 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?