Logo Wife en CEO reload your inner guru partner Empower Women Events www.empowerwomen.nl

Sadhna Meijer-Gopalrai

Eigenaar Wife & CEO

Het bedrijf Wife & CEO in een notedop

Geboren in Suriname en opgegroeid in een disfunctioneel gezin, emigreerde ze op 10-jarige leeftijd naar Nederland. In deze nieuwe, westerse, wereld leerde Sadhna dat vrouwen anders geprogrammeerd waren als ze van huis uit gewend was. Er vond een herijking plaats in haar bewustzijn. In haar (inter)nationale carrière begreep ze met voortschrijdend inzicht dat interculturele verbinding en sisterhood vrouwen sterker maakt dan ooit.

Sadhna’s persoonlijke synthese van Indiase achtergrond met bijbehorende levens-filosofie en westerse (dans)opleidingen in combinatie met haar beroepservaring als bedrijfscounsellor maakt haar tot een unieke en intuïtieve guru.

Mede door haar huwelijk met een Nederlandse CEO is Sadhna de ultieme belichaming van twee geïntegreerde werelden: de Nederlandse en de Surinaams-Hindoestaanse cultuur.

Marijke Krabbenbos geïnterviewd door Sandra Lgace voor Empowerwomen-depocast www.empowerwomen.nl Empower Women Event-min
Datum:  12,13 en 14 april 2024
Women’s Retreat reload your inner guru in 3 days
Women’s Retreat: Reload your inner guru in 3 days

Hoogopgeleide vrouwen barsten van de ambities. Vaak weten ze deze ook om te zetten in een goede positie in het bedrijfsleven. Maar hoe zit het met hun innerlijke balans: de relatie die zij met zichzelf, collega’s en hun geliefden hebben?

Ben je klaar om je persoonlijke en professionele leven naar nieuwe hoogten te tillen? Het Women’s Retreat is ontworpen om je te helpen weer contact te maken met je innerlijke guru en een gevoel van evenwicht te bereiken in alle aspecten van je leven. Ons driedaagse programma is op maat gemaakt voor zeer ambitieuze vrouwen zoals jij die willen groeien en bloeien in hun carrière, relaties en algeheel welzijn.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

Binnenkort wordt de datum voor EDITIE 2024 bekend.

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?