06 40 8777 92 info@empowerwomen.nl

Word Ambassadeur

Support het event

Gelooft u net als wij in het onderwerp en bent u er ook van overtuigd dat er nog veel vrouwelijke potentie in Nederland onvolledig benut blijft dan bent u de ondernemer die Matcht met de visie waar Empower Women 010 voor staat. Gaan wij er samen voor zorgen dat deze powervrouwen in Nederland het lont bij zichzelf aansteken om de laatste stap of laatste stappen te zetten richting hun einddoel?

Door het event financieel mogelijk te maken, zorgt u ervoor dat wij het event betaalbaar kunnen houden en levert u een bijzondere bijdrage om vrouwen vanuit de kracht van het vrouw zijn de stap te laten zetten naar de top. Maar wat nog belangrijker is, is dat wij onze gezamenlijke missie nog krachtiger naar buiten kunnen brengen en bijdragen kunnen leveren aan het doel van deze powervrouwen.

Uw Ambassadeurs keuze

Kiest u DIAMANT

Als ambassadeur wordt uw logo meegenomen in onze media uitingen. Uw logo komt op onze website met een doorlink naar uw website.
Ook krijgt uw bedrijfsnaam een prominente plaats op het event. Uw logo wordt tevens meegenomen in onze promo film en uw bedrijfsnaam wordt genoemd in de promotie activiteiten op social media. Als ambassadeur (diamant) krijgt u tevens exclusief een volledige pagina op onze website.
Op deze pagina kunt u aangeven waarom het voor uw bedrijf belangrijk is om het event te steunen en kunt u tevens uw bedrijf pitchen.

Verder bieden wij u gratis standruimte op de informatiemarkt met meer Rotterdamse gelijkgestemde bedrijven. Tot slot is het belangrijk te melden dat we maximaal drie Diamant ambassadeurs willen verwelkomen. Dit doen we om u een stuk exclusiviteit te kunnen bieden.

Uw bijdrage € 3.500,-  excl. BTW

Kiest u GOUD

Als Ambassadeur Goud wordt uw logo meegenomen in onze media uitingen. Uw logo komt op onze website met een doorlink naar uw website.
Verder krijgt uw bedrijfsnaam een prominente plaats op het event. Tevens wordt uw logo meegenomen in onze promo film en wordt uw bedrijfsnaam genoemd in de promotie activiteiten op social media. Tot slot bieden wij u gratis standruimte op de informatiemarkt met meer Rotterdamse gelijkgestemde bedrijven.

Uw bijdrage € 1.950,- excl. BTW

Kiest u ZILVER

Als Ambassadeur Zilver wordt uw logo meegenomen op onze website met een doorlink naar uw website. Tevens komt uw logo op het event.

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld bij onze promotie activiteiten op social media. Ook nemen wij uw deelname als ambassadeur mee in de communicatie na het event.

Uw bijdrage € 1.250,-  excl. BTW

Diamant Ambassadeurs

Staat uw logo hier morgen?

Goud Ambassadeurs

Zilver Ambassadeurs

Meld u aan als Ambassadeur

Wij nemen contact met u op voor een afspraak