Word Ambassadeur

Support het event vanaf  € 750,00

Geloof je net als wij in het onderwerp en ben je er ook van overtuigd dat er nog veel vrouwelijke potentie in Nederland onvolledig benut blijft dan ben je de ondernemer die matcht met de visie waar Empower Women voor staat. Gaan wij er samen voor zorgen dat deze powervrouwen in Nederland het lont bij zichzelf aansteken om de laatste stap of laatste stappen te zetten richting hun einddoel?

Door het event financieel mogelijk te maken, zorg je ervoor dat wij het event betaalbaar kunnen houden en lever je een bijzondere bijdrage om vrouwen vanuit de kracht van het vrouw zijn de stap te laten zetten naar de top. Maar wat nog belangrijker is, is dat wij onze gezamenlijke missie nog krachtiger naar buiten kunnen brengen en bijdragen kunnen leveren aan het doel van deze powervrouwen.

  Keuze ambassadeurschap

KIES DIAMANT € 1.950,-

Als ambassadeur wordt je logo meegenomen in onze media uitingen. Jouw logo komt op onze website met een doorlink naar jouw website.
Ook krijgt jouw bedrijfsnaam een prominente plaats op het event. Jouw logo wordt tevens meegenomen in onze promo film en je bedrijfsnaam wordt genoemd in de promotie activiteiten op social media. Als ambassadeur (diamant) krijg je tevens exclusief een volledige pagina op onze website. Op deze pagina kun je aangeven waarom het voor jouw bedrijf belangrijk is om het event te steunen en kun je tevens jouw bedrijf pitchen.

Ook zullen we een Podcast met je opnemen die te beluisteren zal zijn op Spotify, Apple Podcasts en op onze website.

Verder bieden wij je gratis standruimte op de informatiemarkt. Tot slot is het belangrijk te melden dat we maximaal drie Diamant ambassadeurs willen verwelkomen. Dit doen we om een stuk exclusiviteit te kunnen bieden.

Jouw bijdrage €  1.950,-  excl. BTW

KIES GOUD € 1.250,-

Als Ambassadeur Goud wordt je logo meegenomen in onze media uitingen. Jouw logo komt op onze website met een doorlink naar uw website.
Verder krijgt jouw bedrijfsnaam een prominente plaats op het event. Tevens wordt jouw logo meegenomen in onze promo film en wordt je bedrijfsnaam genoemd in de promotie activiteiten op social media. Tot slot bieden wij je gratis standruimte op de informatiemarkt.

Jouw  bijdrage € 1.250,- excl. BTW

KIES ZILVER € 750,-

Als Ambassadeur Zilver wordt je logo meegenomen op onze website met een doorlink naar je website. Tevens komt jouw logo op het event in beeld.

Jouw bedrijfsnaam wordt vermeld bij onze promotie activiteiten op social media. Ook nemen wij je deelname als ambassadeur mee in de communicatie na het event.

Uw bijdrage € 750,-  excl. BTW

GA JIJ VOOR GOUD OF DIAMANT?

CHECK VOOR MEER DETAILS HET DROPDOWN MENU 
Silver Ambassadeur v2
Goud ambassadeur Empower Women Event www.empowerwomen.nl
Diamant ambassadeur Empower Women Event www.empowerwomen.nl

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl