06 40 8777 92     info@empowerwomen.nl

            Podcast     VideoCast     Netwerken     Boeken     Blog      Ambassadeur worden

VideoCast Overzicht
Sandra Lagace in gesprek
met
vrouwen in business

Sandra in gesprek met Mariëlla Vink

Mariëlle: ”soms zijn radicale keuzes nodig. In je leven, in relaties, in je bedrijf. Om volledig los te komen van patronen die jou niet meer dienen. Om helemaal terug te gaan naar de essentie van wie je deep down inside bent. Ik ben hier om mensen te confronteren. Een spiegel te zijn. De juiste knop in te drukken. Ik ben er als er veel ruis is. Als je bent afgeleid van wie jij deep down inside bent”. Druk jij op de knop om de VideoCast van Mariëlle te bekijken?

Sandra in gesprek met Helmi Geeve

`Be the woman you are destined to be’, het thema van het het Empower Women Event, is precies wat Helmi Geeve van BrandMe doet met haar personal branding. Met haar Branding Power Women programma versterkt ze het persoonlijk leiderschap van vrouwelijke professionals. Helmi laat de valkuilen zien waar veel vrouwen tegen aanlopen zoals opvoeding, voorzichtigheid, bescheidenheid om jezelf te laten zien waardoor vrouwen kansen missen om zichzelf te profileren, het beste uit zichzelf te halen en de regie van hun leven weer te pakken.

Sandra in gesprek met Rosanne Verstappen

Volgens Rosanne hebben we allemaal heel veel potentie en dat naar buiten helpen brengen, daar heeft ze haar roeping van gemaakt. Ze neemt vrouwen mee in het ervaren van meer verbinding met zichzelf. Vanuit haar ‘embodied leadership’ laat ze je ervaren hoe je de switch kunt maken van hoofd naar gevoel. Van je minder- of meerderwaardig voelen naar authenticiteit, verbinding en ‘stevig staan’. Rosanne is één van de sprekers op het Empower Women Event dit jaar.

Sandra in gesprek met Lonnie van der Schilden

Lonnie heeft 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en ervaren dat het niet gaat om tegen masculiene kwaliteiten te zijn maar dat het gaat om een dynamisch evenwicht i.p.v. het waterhoofd van ratio en cognitie dat we nu vaak zien. Een bedrijf wil vlammen en tegelijkertijd de medewerker centraal zetten, een team heeft autonomie én verbinding nodig, een medewerker moet op verstand én intuïtie kunnen bouwen.

Sandra in gesprek met Ilse van de Burgwal

Inclusiviteit is wat Ilse drijft. Twee moeilijke ongelukken in haar jeugd hebben haar geleerd hoe je met tegenslagen om kunt gaan in je leven. Wat zou jij doen als je hoort dat je nooit meer kunt lopen of dat je nooit meer kunt werken?
Van de acceptatie van haar beperking en de rolstoel heeft ze `een heel mooi leven gemaakt’. Deze kampioen heeft vele plekken op onze aardbol gezien en doet `alleen maar mooie dingen’. 

Sandra in gesprek met Geertje Algera

Geertje heeft na 14 jaar voor de KRO te hebben gewerkt de sprong gewaagd en is haar eigen bedrijf gestart. Veel vrouwen vinden het moeilijk om zichtbaar te zijn. Zij wil laten zien dat je veel meer zichtbaar kunt zijn in video. Je kunt meer worden door jezelf meer te laten zien en anderen inspireren. Geertje geeft je 20 redenen om wel in beeld te verschijnen en laat je op interactieve wijze zelf ervaren hoe het voelt om je zelfvertrouwen te vergroten.

Sandra in gesprek met Carien Borst

Blijven zitten waar ze zat en wat ze niet leuk vond, kostte haar energie; niet doen waar ze wel blij van werd, kostte haar ook energie. Carien heeft de sprong gewaagd. `Je kunt blijven kijken naar de scherven die op de grond liggen terwijl je weet dat je niet op het goede pad zit of gaan praten met mensen in je omgeving die begrijpen dat je iets anders op je hart voelt bonzen’. Check haar profiel voor meer informatie.

 

Sandra in gesprek met Maria Schoenmakers

Voor de buitenwereld het perfecte plaatje. Prachtig koophuis, lieve vriend. Gestudeerd in Leiden, Boston en stage gelopen in New York en zakelijk en privé veelvuldig de wereld afgereisd. Een CV “om je vingers bij af te likken” (woorden van een oud-collega). Haar motto? Alles kan, als je maar wil! Totdat ze geen energie meer kreeg van haar werk. Ze zichzelf afvroeg wat ze nu écht wilde. Check haar profiel voor meer informatie.
 

Sandra in gesprek met Cheyenne Smaal

`Ja’ zeggen tegen waar je in gelooft en het pad dat je te bewandelen hebt, brengt je daar waar je behoort te zijn en zorgt ervoor dat je de mensen tegenkomt die je daarbij helpen. `First you need yourself, be your own tribe first, before you can be somebody’s else tribe’.  Cheyenne vat haar indrukwekkende levensverhaal graag samen in mooie quotes die je tot denken zetten.
Creëer je eigen wereld. Check haar profiel voor meer informatie.

Iedere week een nieuwe VideoCast

Ambassadeurs Empower Women editie 2022

Ambassadeurs editie 2022

ZILVER AMBASSADEURS

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl