Vrouwen Netwerken

Ga de verbinding aan met andere vrouwen in business! Of je nu ondernemer bent of werkt in loondienst, als vrouwen de krachten bundelen en openstaan voor kruisbestuiving dan gebeuren er hele mooie dingen. In Nederland zijn interessante business netwerken voor vrouwen actief. Het is de moeite waard om te onderzoeken of er een netwerk is waar je bij aan zou willen sluiten. Er zijn netwerken die zich op een specifieke groep richten en er zijn ook algemene netwerken. We nodigen je uit om de websites te bekijken en op basis hiervan een beslissing te nemen.

BITES & BUSINESS >

Bites & Business is het netwerk voor ondernemende vrouwen. Share, Shine, Grow zijn onze pijlers. Vanuit 25 vestigingen in het hele land organiseren we netwerkdiners waarin je nieuwe mensen leert kennen en gebruik kunt maken van elkaars kennis, ideeën, contacten en ervaringen.

We bieden allerlei mogelijkheden om jezelf te laten zien en je aanbod onder de aandacht te brengen van meer dan 3.000 ondernemende vrouwen. We organiseren workshops, trainingen en weekenden in binnen en buitenland, waarin je in een informele en ontspannen sfeer kunt leren, van experts en van elkaar.

SER TOP VROUWEN >

SER Topvrouwen maakt hooggekwalificeerde vrouwen zichtbaar en wil hiermee de doorstroom van vrouwen naar een functie in de bestuurskamer van het Nederlandse bedrijfsleven versnellen.

De database van SER Topvrouwen bevat profielen van ervaren en getalenteerde topvrouwen, die beschikbaar zijn om een functie te vervullen als commissaris, lid van raad van bestuur of lid raad van toezicht.

De kandidaten zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en hebben een ruime bestuurlijke en praktijkervaring in bedrijfsleven en wetenschap.

Ben je een getalenteerde, ervaren topvrouw en ben je beschikbaar als commissaris, lid van de raad van bestuur of lid van de raad van toezicht? Dan nodigen wij je van harte uit om jouw profiel op te nemen in onze SER Topvrouwen database, die board ready-kandidaten zichtbaar maakt voor organisaties met vacante topfuncties. In onze database is jouw profiel, behalve voor de top-200 bedrijven van Nederland, ook zichtbaar voor de meer dan 4.700 bedrijven die vallen onder de Wet bestuur en toezicht en executive searchbureaus die zich committeren aan diversiteit in de boardroom.

VIZI NETWERK >

        www.netwerkvizi.nl

Vrouwen in Zaken inspireren is een dynamisch vrouwennetwerk voor ambitieuze professionals die werken of wonen in Rotterdam-Dordrecht-Hoekse Waard. ViZi gelooft dat vrouwelijke ondernemers én managers elkaar nodig hebben om geïnspireerd te blijven en om van elkaar te leren. ViZi motiveert en stimuleert het werkend bestaan als vrouw, het verbindt je met vrouwen van allerlei disciplines en richt zich op waardevolle kruisbestuivingen.

Zowel zakelijke als persoonlijke ontwikkeling staat centraal tijdens alle activiteiten. ViZi organiseert maandelijks events en masterclasses. Daarnaast zijn er ook kleinschalige bijeenkomsten zoals (thema)wandelingen en ontbijtsessies. Bij ViZi ontmoet je gelijkgestemden met hetzelfde referentiekader: vrouwen die hun werk serieus nemen

TOP VROUWEN BOUW & INFRA >

Dé netwerkorganisatie voor vrouwen binnen de technische sector, waar iedereen zich écht welkom voelt.

Topvrouwen Bouw & Infra is een platform welke technische vrouwen binnen de sector zichtbaar maakt, bij elkaar brengt en ervoor zorgt dat de doorstroming van vrouwen naar topfuncties toeneemt. Voor de 950 aangesloten leden organiseert de stichting activiteiten op het gebied van persoonlijke leiderschap, zichtbaarheid en carrièreontwikkeling

TOP FEM >

TOPFEM is hét netwerk voor jonge ambitieuze vrouwen waar niet alleen wordt gefocust op netwerken, maar ook op persoonlijke ontwikkeling, door jonge ambitieuze vrouwen in contact te brengen met andere vrouwen, te inspireren, te ondersteunen en te versterken bij alles wat zij doen om hun eigen pad te volgen. Dat is waar TOPFEM voor staat en dat betekent dat er ook ruimte is om onzekerheden te bespreken. 

Sinds 2011 biedt TOPFEM talentvolle, jonge vrouwen een inspirerende plek buiten studie of werk. Een netwerk voor ambitieuze jonge vrouwen die elkaar niet alleen uitdagen en inspireren, maar ook ondersteunen en versterken. Hoe TOPFEM dit bereikt? Door het aanbieden van succesvolle mentoren, exclusieve events, professionele coaching en zelf ontwikkelde talentprogramma’s.

 

Het doel van TOPFEM is dat talentvolle vrouwen elkaar verder helpen om samen de top te bereiken!

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK

× Hoe kan ik je helpen?