#46 Denice Dest

Datum: 4 augustus 2023

Denice Dest is eigenaar van Innervoice Activator & Pressplay Denice en Maître bij het beroemde programma First Dates op NPO3 bij BNNVARA. Het grote publiek zal Denice kennen van het tv programma First Dates.

Denice is ook eigenaar van Press Play Coaching en Studioplay dat ze samen met haar man Tim runt. Transparantie, geluk, plezier, mensen maken haar in één woord een levensgenieter. Van stand-up comedian, `doorbitch’ en theater werd ze een echte BN’er door haar rol in First Dates. Ze voelt zich thuis in het team van First Dates en is volgens haar zeggen gekozen op basis van haar authenticiteit en gevatte humor.

Er ging een lange weg vooraf aan waar Denice nu staat. In haar jeugd werd ze gepest waardoor ze onzeker was. Nu is ze The Afro Lady with the Golden Blanket. Ze ziet haar rol in de coaching trajecten als een onderdeel van een kadootje dat de coachee aan zichzelf geeft. De rode draad in het leven van deze levensgenieter is in contact staan met mensen. Denice weet hoe het voelt om in de spiegel te kijken en jezelf niet te zien.

Deel dit artikel
× Hoe kan ik je helpen?