ONZE WHY

Sinds 2018 zijn wij (Sandra & Cor) de founders van het Empower Women Event. Inmiddels hebben we een team dat zich net
als wij belangeloos inzet om het event mogelijk te maken. De eerste edtie van het Event vond in 2019 plaats in Rotterdam.

Wij organiseren het event omdat er nog veel werk te verzetten is als het gaat om de positie van de vrouw. Het is een event zonder
winstoogmerk. Alle teamleden zetten zich belangeloos in omdat ze het belangrijk en noodzakelijk vinden om het event te organiseren.
Er is nog heel wat te winnen voor vrouwen die willen gaan voor het benutten van hun potentie. Onze missie is vrouwen te inspireren om de vrouw te zijn die ze bestemd zijn te zijn (Be the woman you are destined to be!).

Het Event staat voor diversiteit, inclusiviteit, inspireren, geïnspireerd worden en kwalitatief netwerken.

De Why van Sandra Lagace

Het thema `Be the woman you are destined to be’ loopt  als een rode draad door mijn leven. Het is mijn missie om vrouwen te inspireren de vrouw te zijn die ze misschien al zijn en (nog) niet durven te laten zien of nog niet ontdekt hebben. Ik ben nieuwsgierig naar de ander. Ik luister (echt) en intuïtief en ben graag de spiegel van de ander. Het is mijn passie om anderen die stap te laten zetten en te laten ervaren, zien, voelen, hoe je je gezichtspunt kunt verbreden. Elkaar inspireren en geïnspireerd worden!

Veel vrouwen durven zich niet (genoeg) uit te spreken, zich niet te positioneren, voor zichzelf op te komen omdat ze niet (genoeg) van zichzelf houden. Ik wil die vrouwen graag op de 1e plek zetten en (weer) in zichzelf laten geloven zodat anderen ook in hun gaan geloven.  Laten we verbinden!

`Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel, en steun en kracht ontlenen aan de relatie.’ – Brené Brown

Sandra Lagace co-founder Empower Women Event www.empowerwomen.nl
Foto Cor de Graag co-founder Empower Women Event www.empowerwomen.nl

De Why van Cor de Graag

Naast dat ik de Why van Sandra 100% steun en onderschrijf ligt mijn why en missie bij het faciliteren van mensen om hun potentie te benutten. Vrouwen hebben een speciale plek in mijn missie.

Zowel mijn moeder als mijn zus Nel die in 2017 op 58 jarige leeftijd is overleden zijn 2 belangrijke rolmodellen. Beiden vrouwen gingen recht op hun doel af en namen geen genoegen met troostprijzen. Zij gingen niet voor second best en lieten zich niet imponeren door de masculiene wereld waar ook zij in leefden.

Ze dwongen respect af bij zowel mannen als vrouwen. Zij dwongen respect af en kregen waar ze voor gingen omdat ze vanuit hun authentieke ik er vol voor gingen zonder consessies te doen aan wie ze waren en waar ze voor stonden.

Ik gun iedere vrouw kracht, inzicht in wie ze zijn en waar ze voor staan en de vastberadenheid om je niet af te laten leiden in het realiseren van je doelen en het leven van je droom.

ONZE MISSIE

To inspire women to be the woman they are destined to be!

Post Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?