Jouw blog is een gratis ticket waard

GA JIJ VOOR EEN GRATIS TICKET?

Jij wil toch ook een gratis ticket winnen voor het Empower Women Event in 2024? Lever een blog aan inclusief foto en jij maakt kans op dat gratis ticket. Lees eerst de aanlever voorwaarden en de spelregels voor je jouw blog aanlevert.

Wij behouden ons het recht voor om niet te plaatsen als er niet voldaan wordt aan de voorwaarden. Het klinkt misschien streng maar we hebben de regels opgesteld om misverstanden te voorkomen.

AANLEVEREN BLOG

Aanleveren blog tekst & foto 

  Foto uploaden (max. 2mb)

  Tekst uploaden (max. 5mb)

  BLOG VOORWAARDEN

  AANLEVEREN TEKST
  We plaatsen alleen blogs waarin jij je visie geeft over bepaalde onderwerpen die relevant zijn voor vrouwen. Dus geen promotie van een successtory of promotie van  jouw business.

  De blog tekst moet in word formaat aangeleverd worden. Als er koppelingen (hyperlinks) gewenst zijn dan moet je dat vermelden. Lever de link aan en geef aan bij welke tekst de hyperlink geplaatst moet worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om de tekst in goed Nederlands aan te leveren. Als wij in jouw tekst zaken als belediging, discriminatie, racisme of grof taalgebruik aantreffen dan zullen we niet tot plaatsing van de blog overgaan.

  AUTEURSRECHT
  Bij het aanleveren van de tekst en foto’s ben je er zelf verantwoordelijk voor dat er geen auteursrecht rust op jouw tekst en beeldmateriaal. Als wij geattendeerd worden op misbruik dan zullen we de blog onmiddellijk offline halen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het plaatsen van foto’s waar beeldrecht of portretrecht op van toepassing is. Je kunt natuurlijk ook een eigen foto aanleveren. Let in het laatste geval ook op portretrecht als ook anderen dan jijzelf op de foto staan. Op de website Pixabay kun je gratis foto’s downloaden.

  AANLEVEREN FOTO’S
  Wij plaatsen alleen horizontale foto’s of plaatjes. Graag in een zo  hoog mogelijke resolutie aanleveren. Zowel de tekst als het beeldmateriaal kun je aan de linkerzijde van deze pagina uploaden en verzenden.

  DISCLAIMER
  Naast de blog voorwaarden is de disclaimer van toepassing. Dus let goed op bij het aanleveren van beeld en tekst materiaal waar mogelijk auteursrecht of beeldrecht op rust. 

  Spelregels

  Iedere drie maanden maak jij een kans op een gratis ticket voor het Empower Women Event in 2024. De spelregels zijn heel eenvoudig. Jij levert een blog plus foto aan. Zodra deze door ons geplaatst is, deel jij de blog met jouw netwerk op LinkedIn. Dit doe je door de blog vanuit de blog pagina te delen op LinkedIn (via de share button).

  Als er in drie maanden minimaal 6 blogs geplaatst zijn, maken
  wij de maand erop de winnaar bekend. De blog met de meeste exposure qua aantal likes en views wint het gratis ticket voor het Empower Women Event in 2024.

  Adres

  Wijnhaven 47 B
  3011 WH Rotterdam

  Telefoon

  06 – 40 87 77 92

  E-mail

  info@empowerwomen.nl
  × Hoe kan ik je helpen?