06 40 8777 92 info@empowerwomen.nl

Jouw blog is een gratis ticket waard

GA JIJ VOOR EEN GRATIS TICKET?

Jij wil toch ook een gratis ticket winnen voor het Empower Women Event in 2020. Lever een blog aan inclusief foto en jij maakt kans op dat gratis ticket. Leest eerst de aanlever voorwaarden en de spelregels voor je jouw blog aanlevert. Wij behouden ons namelijk het recht voor om niet te plaatsen als er niet voldaan wordt aan de voorwaarden. Het klinkt erg streng maar dat is het niet. Wat we vragen is redelijk common sence. We hebben ze alleen opgesteld om misverstanden en voorkomen.

AANLEVEREN BLOG

Aanleveren blog tekst & foto 

  Foto uploaden (max. 2mb)

  Tekst uploaden (max. 5mb)

  BLOG VOORWAARDEN

  AANLEVEREN TEKST
  De blog tekst moet in word formaat aangeleverd worden. Als er koppelingen (hyperlinks) gewenst zijn dan moet je dat vermelden. Lever de link aan en geef aan bij welke tekst de hyperlink geplaatst moet worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om de tekst in goed Nederlands aan te leveren. Als wij in jouw tekst zaken als beledigingen, discriminatie, racisme of grof taalgebruik aantreffen dan zullen we niet tot plaatsing van de blog overgaan.

  AUTEURSRECHT
  Bij het aanleveren van de tekst en foto’s ben jij er zelf verantwoordelijk voor dat er geen auteursrecht rust op jouw tekst en beeldmateriaal. Als wij geattendeerd worden op misbruik van auteursrecht dan zullen we de blog onmiddellijk offline halen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het plaatsen van foto’s waar beeldrecht of portretrecht op van toepassing is. Wij adviseren je dan ook om gebruik te maken van rechten vrije foto’s die je gratis kunt downloaden. Je kunt natuurlijk ook zelf een eigen foto aanleveren. Let in het laatste geval ook op portretrecht als ook anderen dan jijzelf op de foto staan. Op de website Pixabay kun je gratis foto’s downloaden.

  AANLEVEREN FOTO’S
  Wij adviseren een horizontale foto aan te leveren in een zo hoog mogelijke resolutie. Zowel de tekst als het beeldmateriaal kun je aan de linkerzijde van deze pagina uploaden en verzenden.

  DISCLAIMER
  Naast de blog voorwaarden is de disclaimer van toepassing. Dus let goed op bij het aanleveren van beeld en tekst materiaal waar mogelijk auteursrecht of beeldrecht op rust. 

  Spelregels

  Iedere twee maanden maak jij een kans op een gratis ticket voor het Empower Women Event in 2022. De spelregels zijn heel eenvoudig. Jij levert een blog plus foto aan. Zodra deze door ons geplaatst is, deel jij de blog met jouw netwerk op LinkedIn. Dit doe
  je door de blog vanuit de blog pagina te delen op LinkedIn
  (via de share button).

  Als er in twee maanden minimaal 8 blogs geplaatst zijn, maken
  wij de maand erop de winnaar bekend. De blog met de meeste exposure qua aantal likes en views wint het gratis ticket voor het Empower Women Event in 2022.

  Adres

  Wijnhaven 47 B
  3011 WH Rotterdam

  Telefoon

  06 – 40 87 77 92

  E-mail

  info@empowerwomen.nl