Dounia Lkoundi

Advanced Mindset Coach for Female Leaders | Less Pressure More Success | 100% Success Rate | Speaker | Trainer | 

Ontdek de ‘Female Factor’ Workshop met Dounia Lkoundi!

Hey ladies! Zijn jullie klaar om samen een diepe duik te nemen en te ontdekken hoe jullie als vrouwelijke leiders jullie ware potentieel kunnen actualiseren? Ik, Dounia Lkoundi, de drijvende kracht achter The Boost Coach, nodig jullie uit voor een krachtige breakout sessie waar jullie zelfvertrouwen een MEGA boost gaat krijgen.

In deze sessie gaan we dieper in op wat het écht betekent om als vrouw je eigen pad te kiezen en te volgen. Samen tackelen we de uitdagingen en onthul ik mijn geheime wapens om jouw vrouwelijkheid te omarmen als een krachtige bron van succes.
Ook deel ik de succes formule die duurzaam en authentiek is.

Ik beloof je een interactieve ervaring waarin je leert hoe je die beperkende overtuigingen en negatieve patronen kunt doorbreken die je tegenhouden. We gaan samen aan de slag om emoties en onbewuste patronen te herkennen en om te buigen, zodat jullie met zelfvertrouwen en vreugde jullie leiderschap kunnen boosten.

Het is tijd om die innerlijke kracht te activeren en jullie ‘Female Factor’ te omarmen. Zijn jullie klaar om samen te schitteren?

Meld je nu aan en be the woman you are destined to be! ✨🚀

VideoCast interview met Dounia Lkoundi

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!
 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

 

Post Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?