Fadoui Alaoui

TV Host & Dagvoorzitter

Na haar ervaringen als ‘anchor’ van de dagelijkse ochtendshow op de Caribische zender “Nos Pais Television”, presenteert zij intussen alweer enkele jaren een grote verscheidenheid aan evenementen in Nederland.

Eenmaal terug vanuit Curaçao, richtte zij haar bedrijf “FaMuse” op. In de afgelopen jaren is daarnaast de samenwerking met Speakers Academy ontstaan, waardoor haar werkzaamheden zich verder hebben ontwikkeld.

Fadoua heeft veel gereisd, zowel privé als in haar jaren als stewardess voor de KLM. Het zal daarom geen verassing zijn dat mede door haar deels Marokkaanse roots gecombineerd met deze ervaringen, het wonen in het buitenland en haar talenkennis, “Human Interest” haar grootste passie is. 

Ze zet graag haar persoonlijkheid en eigen ervaringen in op uiteenlopende onderwerpen om samen met de sprekers en het publiek meer kennis en inzichten te vergaren.

Ze gaat op zoek naar overeenkomsten en herkenning, en creëert zó begrip voor de ‘ander’. “Het dichter bij elkaar brengen van mensen door het delen van informatie en verhalen, en de passie en innerlijke kracht naar voren halen, zijn voor mij belangrijke aspecten van mijn werk.”

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?