Janneke van Heugten

Auteur Vaker in de Media I Directeur Mediaplatform VIDM I  Publiciteitsadviseur I Spreker 

Janneke van Heugten is publiciteitsexpert en directeur van mediaplatform Vaker in de Media (vidm.nl). Ze heeft duizenden experts geholpen om vaker en beter in de media te komen. Haar boek Vaker in de Media kwam maart 2024 uit.

Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand is er eigenlijk niet.

Van Heugten neemt je mee in wat je nodig hebt om vaker en beter in de publiciteit te komen. Daarbij gaat ze ook naast je staan om eventuele belemmerende overtuigingen over het innemen van ruimte omver te werpen.

Wat neem je mee uit de masterclass?
Waar belemmerende overtuigingen over het innemen van ruimte vandaan komen; hoe je comfortabel wordt in je positie als expert innemen; hoe ook jij gevraagd wordt voor interviews in kranten en programma’s; waar jouw mediakansen liggen en hoe je die verzilvert; hoe jij in de kaartenbak van journalisten en redacties terecht komt.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

 

Post Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?