Financieel ambassadeur Empower Women Event 2022 Care For Oxygen www.empowerwomen.nl

Ellen Pichotte

Eigenaar Professionalista

Professionalista in een notendop

 Ik geef vrouwen graag een (online) podium. Ik help vrouwen graag naar meer zichtbaarheid. Het vinden van die vrouwelijke expert is niet altijd makkelijk, dat ondervond ik vaker bij het zoeken naar DE persoon voor een opdracht. En ik werk altijd graag samen met vrouwelijke professionals. Ik zocht bijvoorbeeld binnen de netwerken waar ik lid van ben, maar vond niet de persoon die ik zocht. Op een oproepje op Social Media kwamen zoveel reacties (zowel van degene die de expert was als van mensen die hier wel een expert voor kenden), dat ik er veel werk aan had om de juiste te selecteren. Dat vond ik gedoe. Die tijd wilde ik niet kwijt zijn. Professionalista is de oplossing: “Een plek waar je zelf kunt zoeken en browsen, zelf aan het stuur zit en zelf contact kan opnemen! Dus een soort Funda, maar dan voor (vrouwelijke) professionals!“

Het een podium geven van vrouwelijke professionals. De vrouw een plek geven waar zij zichzelf, haar kwaliteiten en haar bedrijf echt kan laten zien. Dat is de gedachte achter Professionalista. 

Ellen Pichotte owner Professionalista en partner Empower Women Events www.empowerwomen.nl

Iedere maand 2 live events

Professionalista partner Empower Women Events www.empowerwomen.nl

LIVE MEETINGS & ONLINE MEETINGS

Iedere maand zijn er 2 offline Netwerkmeetings waarin jij jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight zet. Waarin je jouw zoekvraag erin gooit. Waar we onze successen vieren, je nieuwe ondernemers leert kennen, potentiële nieuwe klanten ontmoet en ambassadeurs voor jouw bedrijf ontstaan.

Een netwerkmeeting met een duidelijke structuur. Met diverse momenten per meeting om jezelf en jouw bedrijf in de SpotLight te zetten. Om met elkaar te connecten. Vast onderdeel, iedere meeting, zijn de Bedrijfspresentatie’s en/of Masterclass door twee leden van de Professionalista Business Club. Leer deze vrouwelijke ondernemers (nog) beter kennen.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

17 MEI 2022 – BE THERE 

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?