RECENSIES

Empower Women Event 2019

De recensies van de bezoekers van het Empower Women Event zijn voor ons GOUD waard. Bedankt voor het delen
van jullie ervaring en voor het bezoek aan het Empower Women Event op 15 oktober 2019. Tot volgend jaar.

Delfgauw
29 mei 2020
    

Erg veel oog voor detail. Goede ontvangst, leuke gadgets, lekker eten en drinken. Op het hoofdpodium een aantal heel goede sprekers en mooi dat je ook nog op kon splitsen naar verschillende sessies.

Brielle
9 januari 2020
    

Mocht je op het punt staan om je te bezinnen over een volgende stap in je carrière en wil je geïnspireerd worden door krachtige sprekers en interactieve workshops, dan is dit evenement absoluut de moeite waard. Dus gun jezelf deze dag waarbij je ook de gelegenheid hebt om je netwerk uit te breiden met andere powervrouwen. It’s worth it, you’re worth it!

Papendrecht
25 november 2019
    

Ik was op 15 oktober bij het Empower Women 010 Event, en wat was dat heerlijk, wat een energie en wat een power! Allemaal Powervrouwen die elkaar een hart onder de riem steken. Naast de 4 sprekers op het hoofdpodium waren er ‘s middags nog 2 sessies naar keuze in kleinere setting. Tussendoor was tijd voor wat drinken, eten en natuurlijk netwerken. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vol energie en inspiratie ging ik na een lange dag weer naar huis. Bedankt en volgende keer ben ik er zeker weer bij!

Rotterdam
23 november 2019
    

Dit was mijn eerste woman network event en heb het als erg positief en leerzaam ervaren. De sprekers waren erg professioneel en divers qua topics, waardoor je elke keer vol aandacht zat te luisteren. De organisatie zorgde voor een soepel lopend event met interessante workshops. Ik kan het event zeker aanraden!

Bilthoven
21 november 2019
    

Het Empower Women 010 event vorig jaar vond prikkelend en en inspirerend op verschillende niveaus. De verhalen waren oprecht en herkenbaar en de inzichten en lessons learned toepasbaar. De ambiance was top en alles goed verzorgd. Smaakt naar meer….

Aftermovie Empower Women Event 2019

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?