RECENSIES

Empower Women Event 2023

De recensies van de bezoekers van het Empower Women Event zijn voor ons GOUD waard. Bedankt voor het delen
van jullie ervaring en voor het bezoek aan het Empower Women Event op 31 oktober 2023. Tot volgend jaar.

Rotterdam
29 november 2023
    

Ik heb genoten van de keynote- sprekers op dit evenement die met zoveel passie hun verhaal deelde. Elke spreker had een bijzondere boodschap dat mij enorm inspireerde. Het was een prachtige ervaring om met zoveel ambitieuze vrouwen in één ruimte te zijn. De twee dingen die mij enorm zijn bijgebleven zijn: De belichaming van het vrouwelijk leiderschap én elkaar supporten in het naleven van je grootste dromen. Ik kijk nu al uit naar het volgende Empower Women Event!

Herkingen
17 november 2023
    

Wat een mooie krachtige energie dit jaar! 150 ondernemende vrouwen bij elkaar die graag geven en ontvangen. Het was een fantastisch georganiseerd event met veel ruimte voor uitwisseling en sprankelende oefeningen van Anneke Chen om het ijs te breken. Prachtige topsprekers als Annemarie van Gaal en Janice Deul sierden het podium met enthousiaste verhalen en tips over hun reis in het vrouwelijk ondernemerschap. Ik heb mooie nieuwe connecties kunnen maken en verfrissende ideeën opgedaan. Volgend jaar hou ik voor dit inspirerende event zeker weer een plekje vrij. Be the woman you are destined to be. Yes we can! 🌸

Rotterdam
16 november 2023
    

Wat was het Empower Women Event op 31 oktober jl. weer inspirerend. Zoveel mooie vrouwen bij elkaar, waaronder ook mijn lieve collega’s. Een prachtige en persoonlijke intro speech van onze Managing Director Sharon van Herel. De break-out sessie van Miriam Notten was geweldig.  De woorden gunfactor, attent zijn, hulp vragen zijn blijven hangen. Warme en zinvolle (werk-) omgeving is ook ontzettend belangrijk. De break-out sessie met Sadhna Meijer-Gopalrai was super. Afgesloten met een heerlijke dans op “I’m every woman” van Whitney Houston. Dank aan het Empower Women Team, Sandra Lagace en Cor de Graag. Ik ben benieuwd naar de TOP sprekers voor 2024!

Delft
15 november 2023
    

Ik ben zonder verwachtingen naar dit evenement gegaan. Ik vond de sprekers niet alleen inspirerend en motiverend, ook de contacten onderling waren zo fijn. Deze dag heeft echt iets los gemaakt in mij, om echt te gaan staan voor mijn missie. Me niet meer klein te houden, de voorzichtigheid los te laten en te durven vragen wat ik nodig heb. Voor mij heeft deze dag een grote stap betekent, naar een nieuwe richting in wie ik ben. Elke spreker bracht een puzzelstukje….Ik ben ze heel dankbaar en kijk nu al uit naar de volgende keer.

Rotterdam
15 november 2023
    

Het Empower Event is echt empowering met geweldige sprekers. Ik heb vele events meegemaakt en dit event is een van de beste. Waarom? De verbinding met andere deelnemers is echt puur, het was een bron van inspiratie, partnerships worden gemaakt (en vriendschappen) en de verzorging wasperfect.

Nieuwerkerk aan den IJssel
14 november 2023
    

Met oprecht enthousiasme beveel ik van harte het Empowered Woman-event aan, waar vrouwelijk ondernemerschap straalt. Dit exclusieve jaarlijkse evenement, met vooraanstaande sprekers  omarmt diversiteit en viert de opmerkelijke bijdragen van vrouwen in het zakenleven. Als toegewijd voorstander van vrouwelijk leiderschap en ondernemerschap, heb ik al gedurende vele jaren het voorrecht om betrokken te zijn bij diverse bestuursfuncties en het coachen van high-end ondernemers.
Mijn missie is niet alleen het ondersteunen en stimuleren van vrouwelijk ondernemerschap, maar ook het bevorderen van vrouwen in leidende functies. Het ultieme doel is diversiteit aan de top te stimuleren door vrouwen een platform te bieden. Het Empowered Woman-event biedt niet alleen inspirerende inzichten maar ook een unieke gelegenheid om op een verfijnde wijze te netwerken. Voor vrouwen in business die streven naar groei, inspiratie en waardevolle connecties, is dit evenement een absolute must. Laten we samen streven naar een bedrijfsomgeving waar de verdiensten van vrouwen worden erkend en gevierd, en waar vrouwelijk ondernemerschap een centrale plaats inneemt.

Utrecht
9 november 2023
    

Het Empower Women Event in Rotterdam zet een dag lang vrouwen in het middelpunt. Het evenement barst van de energie, met boeiende keynote sprekers die je meenemen op een reis van empowerment en zelfontwikkeling. De topsprekers zijn niet alleen deskundig, maar ook inspirerend op een persoonlijk niveau, waardoor je een inkijkje krijgt in de keuzes die ze op persoonlijke en professioneel gebied hebben gemaakt. In de break-out sessies krijg je concrete tools om je carrière en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Kortom, het Empower Women Event is een absolute aanrader voor elke ambitieuze vrouw die op zoek is naar een boost van inspiratie, nieuwe inzichten en waardevolle connecties.

Aftermovie Empower Women Event 2023

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?