Referenties Empower Women 010

 

Inspirerend voor hoofd en hart
Bilthoven
21 november 2019
    

Het Empower Women 010 event vorig jaar vond prikkelend en en inspirerend op verschillende niveaus. De verhalen waren oprecht en herkenbaar en de inzichten en lessons learned toepasbaar. De ambiance was top en alles goed verzorgd. Smaakt naar meer….

Kwalitatieve sprekers & goed georganiseerd
Rotterdam
23 november 2019
    

Dit was mijn eerste woman network event en heb het als erg positief en leerzaam ervaren. De sprekers waren erg professioneel en divers qua topics, waardoor je elke keer vol aandacht zat te luisteren. De organisatie zorgde voor een soepel lopend event met interessante workshops. Ik kan het event zeker aanraden!

Wat een Power!
Papendrecht
25 november 2019
    

Ik was op 15 oktober bij het Empower Women 010 Event, en wat was dat heerlijk, wat een energie en wat een power! Allemaal Powervrouwen die elkaar een hart onder de riem steken. Naast de 4 sprekers op het hoofdpodium waren er ‘s middags nog 2 sessies naar keuze in kleinere setting. Tussendoor was tijd voor wat drinken, eten en natuurlijk netwerken. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Vol energie en inspiratie ging ik na een lange dag weer naar huis. Bedankt en volgende keer ben ik er zeker weer bij!

1 2 3 5

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?