REGISTRATIE BREAK-OUT SESSIES

GRAAG AANDACHT VOOR HET ONDERSTAANDE

EGISTRATIE KEUZE BREAK-OUTS
Geef bij het aanmelden voor de break-out sessies jouw 1e,2e en 3e keuze op. Zoals je weet houden we rekening met de maximale capaciteit per break-out sessie. Op volgorde van binnenkomst van de registratie word je geplaatst in de break-out sessie van je eerste keuze en als deze vol is de sessie van je 2e keuze. Het is belangrijk om je voor 25 oktober a.s. aan te melden voor de Break-Out Sessies.

UITREIKING PRIJZEN
Tijdens het Empower Women Event maak je kans op één van de geweldige prijzen die beschikbaar zijn gesteld. Op de ticket pagina staan de prijzen vermeld. Om in aanmerking te komen voor een prijs is het van belang om je visitekaartje beschikbaar te stellen voor de prijzenpot. Bij het ophalen van je badge kun je je kaartje achterlaten in de pot.

Heb je geen visitekaartje, dan krijg je van ons een blanco kaartje waar je je naam op kunt zetten.

REISTIJD (OV & AUTO)
Als je met de auto vanuit een locatie buiten Rotterdam naar het event komt, houd dan rekening met een extra reistijd van minimaal 30 minuten. Hoe groter de afstand hoe groter de buffer in tijd die we adviseren. We adviseren je met het OV te reizen. De Metro, Trein en Tram halte (Rotterdam Blaak) bevindt zich op circa 8 minuten lopen van de event locatie.

PARKEREN
In de dezelfde straat als de event locatie is een Stadsgarage. Bezoekers van ons event kunnen hun parkeerkaart na afloop van het event voor 60 % af laten waarderen. Je inrijkaart is je afwaardeerkaart We verstrekken dus geen vrije uitrijkaart.

NOG EVEN EN DAN BETREDEN DEZE TOPPERS HET PODIUM

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?