Sandra Lagace

Founder Lagace Coaching & Training | Co Founder Empower Women Event | HR Expert | Event Host  | Podcast host
 

Mijn passie voor vrouwelijk leiderschap betekent vrouwen dat duwtje in de rug te geven zodat zij zich vrij, zelfverzekerd en met impact durven te bewegen en een leuk leven leiden.

Vrouwen inspireren en geïnspireerd worden door die vrouwen. Deze reis is nog niet voorbij. Er zijn nog veel stappen te zetten. Ik voel me vereerd dat ik met het Empower Women event mag bijdragen om vrouwen in hun kracht te zetten.

Toen ik in 2019 voor de eerste keer met het Empower Women team het event had georganiseerd, leefde ik een week lang op een roze wolk. Wat een inspiratie van en door Power Vrouwen! Wat een vibe! Inmiddels organiseren we dit jaar (2024) onze vierde editie van het Empower Women Event!

Sandra Lagace in het TV programma dit is Holland

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

15 OKTOBER 2024 – BE THERE

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?