SER TOP VROUWEN LOGO

Caroline Holtgrefe

Project Directeur

OVER SER TOPVROUWEN 

SER Topvrouwen onderschrijft het belang van een groter aandeel vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met het oog op innovatief vermogen en een evenwichtige besluitvorming hoort genderdiversiteit in bedrijven bovenaan de boardroomagenda te staan.

Om de doorstroom van het aantal vrouwelijke bestuurders en commissarissen mede te versnellen werd eind 2014 Topvrouwen.nl geïnitieerd door het Ministerie van OCW en werkgeversorganisatie VNO-NCW. Om vervolg te geven aan dit initiatief is in februari 2016 Stichting Topvrouwen opgericht, inmiddels actief als SER Topvrouwen en onderdeel van het SER-programma Diversiteit en Inclusie.

Caroline Holtgreve Project directeur SER TOPVROUWEN www.empowerwomen.nl

12 oktober 2023 om 11.30

Netwerkpartner VIZI www.empowerwomen.nl

Van ambities naar resultaten

Tijdens dit online event gaan wij in gesprek met bedrijven – die de verplichting hebben te rapporteren in het SER Diversiteitsportaal – over hun ambities en streefcijfers en hoe zij denken deze te realiseren. Onder leiding van dagvoorzitter Jannie Benedictus zullen onder andere Nazha Rustom (Chief Diversity & Inclusion DNB) en Richard Greve (Directeur HR&O Nederlandse Spoorwegen) en Heleen Herbert (CCO & CHRO Heijmans) hun inzichten delen.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

17 MEI 2022 – BE THERE

 

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?