Team Coaching Programma

∎ Team coaching 5 – 8 personen
∎ 18 uur in 6 of 12 maanden
∎ Alleen voor Business

TEAM COACHING

Maak jij van jouw team een TEAM

Hoe cool is dat? Deel uitmaken van een groep en samen je diepste gevoelens kunnen delen. Als jij dat wil. Als jij er klaar voor bent. Samen sterker worden. Ervaren dat je niet de enige bent met die gevoelens of gedachten. Deze team coaching is een proces. Het onstaat. De deelnemers bepalen welke route we nemen, welke afslagen en waar we even langer stil blijven staan.

En weet je wat zo mooi is aan de team coaching? We zorgen ervoor dat een ieder zich veilig en gerespecteerd voelt. We luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Samen zijn we sterk, sterker zijn we samen.

Hoe werkt het?

Samen maken we een krachtig TEAM

Groepscoaching is een zeer effectieve en vooral leuke manier om medewerkers een stap vooruit te laten zetten. In een setting met humor, warmte, respect en veiligheid zorgen we ervoor dat iedereen gehoord wordt.  Er ontstaat een groepsvorming doordat medewerkers gemotiveerd en geïnspireerd raken wanneer ze merken dat ze er niet alleen voor staan. De obstakels waar de deelnemers tegen aanlopen, worden herkend door de groep. Het delen van ervaringen zorgt voor een bewustwording en vergroot het zelfvertrouwen. Leren van elkaar in een fijne en veilige omgeving. Elke deelnemer heeft zijn eigen doelen waar aan gewerkt wordt, bewust of onbewust.

  TEAM COACHING

    Prijs op aanvraag

    ∎ Maatwerkprogramma
    ∎ 12 maanden, 6 maanden of versneld
    ∎ Minimaal 5 – maximaal 12 personen
    ∎ Afhankelijk van de groep 1 of 2 coaches
    ∎ Totaal 6 coaching sessies van 2,5 uur.
    ∎ Op werkdagen in company of extern
    ∎ Combinatie mogelijk met 1-op-1 coaching

Afspraak formulier team coaching

Akkoord

Werkwijze Team Coaching

Met jouw team tussen de 5 en 8 deelnemers gaan we aan de slag. In de voorbereiding is er met ieder teamlid een intakegesprek om het programma op alle behoeften af te kunnen stemmen en de verwachtingen helder te krijgen bij alle partijen. De verzamelde thema’s worden afgestemd met de leidinggevende en tot een dynamisch en afwisselend programma gevormd met opdrachten, oefeningen en gespreksonderwerpen. Als het maar even mogelijk is gaan we met elkaar naar buiten. Tijdens de teamcaching – dus onderweg – is er ruimte om nieuwe thema’s in te brengen en het programma bij te stellen. Want onderweg bepalen de deelnemers welke weg we inslaan, waar we stilstaan en wat extra aandacht en reflectie nodig heeft.

 “Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel, en steun en kracht ontlenen aan de relatie” 

– Brené Brown

Post Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?