BEN JIJ ERBIJ 31 OKTOBER?

HET Event voor ambitieuze vrouwen

WAT BIEDEN WE?

  • Het programma dat jouw ambities een boost geeft
  • Lunch, drankjes en hapjes tijdens dag & netwerkborrel
  • Inspirerende key-note sprekers & break-out sessies
  • Het event voor nieuwe relaties & nieuwe inzichten
  • Programma geleid door topvrouwen in business
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden tijdens het event
  • Kans op meer dan euro 2.500,00 aan prijzen
  • Een goodiebag die jou helpt bij de volgende stap
  • Minimaal één nieuwe waardevolle connectie

CLAIM JOUW TICKET

         Tot 31 OKTOBER !

DAG EVENT
JOUW TICKET
€ 185, excl. btw

Zien we jou op het EVENT?

TOT 31 OKTOBER !

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Nieuwe betekenisvolle connecties die het verschil maken.

Ben jij die vrouw (loondienst of ondernemer) die meer uit haar carrière wil halen? Die weet wat zij wil, graag tot inzichten komt en tips kan gebruiken? Laat onze sprekers jou dan inspireren om de volgende stap te zetten!

We hebben een geweldige line up van rolmodellen die het podium pakken op 31 oktober 2023. Zij laten zien dat jij kunt besluiten de vrouw te zijn die je voorbestemd bent te zijn. Dat jij jouw ambities kunt waarmaken. Zij zijn het bewijs. Geïnspireerd door hun wijze lessen en handvatten zet jij werkelijk dé volgende stap.

Het gevarieerde programma, de intieme setting (maximaal 150 bezoekers), de diversiteit aan bezoekers (ondernemer & vrouwen in loondienst) maken dat jij naar huis gaat met nieuwe inzichten, handvatten, inspiratie en nieuwe contacten die de volgende dag al het verschil voor je kunnen maken. Het Event staat voor diversiteit, inclusiviteit, inspireren, geïnspireerd worden en kwalitatief netwerken.

MAAK KANS OP ÉÉN VAN ONDERSTAANDE GOLDEN TICKETS

(check de prijzen onder de sfeer carousel)

Win een boost jouw beeldbank sessie
t.w.v. euro 497,00
golden-ticket-smart-foto www.empowerwomen.nl

Eén deelnemer van het event wint een Boost je Beeldbank sessie.

Altijd de goede foto voor jouw post op Social Media. Samen gaan we jouw BeeldBank vullen.

Boost je Beeldbank is een uniek concept. Nadat je geboekt hebt, ontvang je een vragenformulier, om jouw look & feel te bepalen. Vervolgens starten we met een brainstormsessie (on- of offline) van 30 tot 45 minuten, waarin we kijken welk beeld bij jou en jouw bedrijf past en op welke locatie(s) we gaan fotograferen. Op locatie krijg je van mij de beste tips & tricks voor je foto’s en gaan we samen aan de slag.

Jij fotografeert en ik stuur je eventueel nog ietsje bij. Zo vergroot jij zelf jouw beeldbank en geef ik deze ook nog eens een extra injectie. Want ik maak ook foto’s: sfeerfoto’s, detailfoto’s en natuurlijk ook foto’s van jou. Zeker weten dat jij bruisend van energie naar huis gaat met een bulk aan foto’s.

Win 2 pagina’s in het Professionalista Magazine
t.w.v. euro 479,00
golden-ticket-professionalista 1 www.empowerwomen.nl

Het Professionalista Magazine is er voor (ondernemende) vrouwen – en natuurlijk ook voor de mannen, want de LINDA heeft bewezen dat ook mannen graag een magazine lezen – met onderwerpen die vrouwen interessant vinden.

Een A5 magazine waarin mooie ondernemersverhalen staan, waarin leuke items aan bod komen, boordevol met tips, inspiratie en nog veel, veel meer.

Het magazine met een oplage van 5000 gedrukte exemplaren en de mogelijkheid van downloaden wordt verspreidt door de ondernemers die in het magazine staan, door Professionalista en kan (zoals bij dit evenement) door een ieder die iets geweldigs voor vrouwelijke ondernemers organiseert aangevraagd worden.

De winnaar krijgt 2 pagina’s zichtbaarheid in de 3e editie van het Professionalista Magazine.

Win een online Hormoon Training
t.w.v. euro 497,00
Win een online training Female BrainZz Hormoon Training van Claudia Koehoorn www.empowerwomen

Eén deelnemer van het event wint een Online Training Female BrainZz Hormoon training t.w.v. € 499,00

 Hormonen… we hebben er allemaal mee te maken en ze beïnvloeden ons leven. Regelmatig hoor je vrouwen zeggen dat ze last hebben van hun hormonen, veel meer dan mannen lijkt wel. Meestal gaat het dan om de hormonen die onze cyclus beïnvloeden of stress veroorzaken.

Deze training draait vooral om jouw kennis vergroten over je lichaam, je cyclus en hormonen. Om je inzicht te geven in de hormonen die je cyclus beïnvloeden en wat jij daar mee kunt doen.

Win een Female Boost Training
t.w.v. euro 479,00
Win een Female Business Boost van Claudia Koehoorn www.empowerwomen.nl

Één deelnemer van het event wint een Female Business Boost Training t.w.v. € 499,00.

Ben jij vol enthousiasme gestart met je bedrijf en merk je dat je niet verder komt omdat je geen stappen durft te zetten, niet in jezelf gelooft, niet op je capaciteiten durft te vertrouwen? Vergelijk je jezelf met andere onderneemsters en zorgt dat bij jou voor onzekerheid en uitstelgedrag?

Ik help je graag (weer) in actie te komen met een Female Business Boost Sessie.2,5 uur aan de slag met jouw mindset, gericht op jouw bedrijf.

Win 3 x een coaching sessie
t.w.v. euro 780,00
Win actie Sandra Lagace Empower Women Event www.empowerwomen.nl

Één deelnemer van het evenement wint drie coaching sessies bij Lagace Training & Coaching.

​Soms kun je het niet alleen. Soms is het fijn als iemand anders je die spiegel voorhoudt. Soms is het fijn als een coach je net die éne vraag stelt waardoor je verder komt, je het weer overziet, je het zelfvertrouwen terug krijgt, je weet welke stappen je moeten zetten en je snapt waarom het tot nu toe niet gelukt is en wat je tegen hield.

Laten we samen op reis gaan en onderzoeken wat jij moet doen om weer vooruit te komen. Ik inspireer je en geef je weer het vertrouwen in jezelf terug. Ik laat me graag inspireren door jou!

Win Boost je uitstraling in 1 dag 
t.w.v. euro 497,00
Win actie Lots to Wear voor Empower Women Event 2023

Eén deelnemer wint een Boost je uitstraling in 1 dag! Ik ga samen met jou 1 dag vol aan de slag met jouw uitstraling. Heb jij je boodschap helder, alleen weet je nog niet hoe je dit kunt uitstralen? Vraag jij je af waarom jouw collega altijd de juiste kleuren draagt, terwijl jij elke keer weer twijfelt of een bepaalde kleur wel of niet bij jou past? Als ondernemer is jouw uitstraling belangrijk om klanten aan te trekken.

Het is tijd om serieus aan de slag te gaan met jouw uitstraling. Met Boost je uitstraling in 1 dag help ik je om te ontdekken welke kleuren, pasvormen en stoffen het beste bij jou passen, zodat je voortaan alleen nog maar kleding draagt die jou laat stralen!

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

EVENT LOCATIE

VNAB : kennis- en ontmoetingscentrum

Terwenakker 2, 3011 XS  Rotterdam

Het is onze missie to inspire women to be the woman they are destined to be!

Save the date – dinsdag 31 oktober 2023

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?