Financieel ambassadeur Empower Women Event 2022 Care For Oxygen www.empowerwomen.nl

Joke Norendaal

Voorzitter VIZI

ViZi is méér dan netwerken!

Vrouwen in Zaken inspireren is een dynamisch vrouwennetwerk voor ambitieuze professionals die werken of wonen in Rotterdam-Dordrecht-Hoekse Waard.

ViZi verbindt, inspireert en stimuleert zowel op professioneel als persoonlijk gebied. ViZi staat voor: “Vrouwen in Zaken inspireren”. We zijn hét netwerk voor vrouwen die willen groeien. We houden je scherp en in beweging, bieden een spiegel voor zelfreflectie en werpen een frisse, positieve blik op het samenspel tussen vrouwen en werk.

Ben jij een gedreven vrouwelijke professional, op zoek naar waardevolle connecties, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling? Aarzel niet om een kijkje te nemen bij een van onze evenementen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij heten je van harte welkom!

027-joke-norendaal-geïnterviewd-door-sandra-lagace-voor-empowerwomen-depodcast-www_optimized.empowerwomen.nl

23 november 2023

Kiemkracht ode aan de creativiteit partner event Empower Women Events www.empowerwomen.nl

Kiemkracht

ViZi houdt op 23 november een spetterende finale. Jacqueline van der Zee is onze bron van inspiratie voor deze avond, een veelzijdig creatief talent. Ze neemt ons mee op een creatieve ontdekkingstocht naar verdieping en geluk.
Een tipje van de sluier: Onze hedendaagse tijd kent veel uitdagingen. We zijn voortdurend bezig, staan altijd ‘aan’ en jongleren met, te veel, verantwoordelijkheden. Tijdens dit event laat Jacqueline zien dat in iedereen een eindeloze bron van capaciteiten huist en een grenzeloze kracht van liefde, creativiteit en groei. We zien je graag! Wil jij je netwerk verdiepen, verbreden en heb je zin in een fantastische avond?

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

17 MEI 2022 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?