Angligène Servania-Woods

High-End Multilingual Mindset & Corporate Performance Trainer  | Mentor & Consultant | Development & Growth Strategist


Break-out: Je vrouwelijke frame

In de break-out geeft Angligène een inleiding over het  vrouwelijke frame. Wat is de blik die wij op onszelf hebben? Wat zijn de onbesproken spelregels?  Wat past niet in het frame en hoe oefent dat invloed uit op onze assets. Je leert op een andere manier naar jezelf te kijken. Zij brengt de bezoeker in contact met hun interne werelddialoog, de verbinding tussen je mindset, handelen en je resultaten.

Angligène is oprichter en eigenaar van The Bridge. Zij heeft in haar corporate werk als jurist veel gezien, geanalyseerd en ervaren met high performers en succesvolle ondernemers. Met haar bedrijf The Bridge zorgt ze voor de verbinding met je why, je toewijding en je inner view op weg naar je authentieke zone of genius. Be the woman you are destined to be door een krachtige shift te maken in wat je van jezelf gelooft waardoor je impact maakt en bouwt aan je legacy.

Brutaal eerlijke gesprekken voeren vooral met jezelf. Alle verhalen die je jezelf bewust en onbewust wijsmaakt om niet in actie te komen op tafel leggen. Wat als je vanaf nu vooruit beweegt met een nieuwe en zelf gecreerde mindset i.p.v. je oude identiteit? It’s time to play a bigger and more powerful game. Take the Lead!

In de break-out breng ik jullie in contact met je interne werelddialoog, de verbinding tussen je mindset-handelen en je resultaten. Wil je een krachtige legacy achterlaten dan zal je de bullshit die je tegenhoudt moeten achterlaten. Just cut the crap and create!

VideoCast interview met Angligène-Servania Woods

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

 

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?