Haal het beste uit jezelf


∎ Loopbaan coaching

∎ Vrouwelijk leiderschap
∎ Executive coaching
∎ Stress & Burn-out coaching

∎ Team coaching 

 

Waarom coaching?

Als goed opgeleide, ambitieuze vrouw is het soms nodig dat er naar je levenspad/carrièrepad wordt gekeken. Een ervaren coach is dan een waardevolle spiegel. Onze coaches begrijpen als geen ander welke uitdagingen vrouwen kunnen tegenkomen. Samen gaan we de reis aan en onderzoeken we welke stappen jij kunt nemen om jouw ambities te verwezenlijken of de volgende boost te geven.

Wij zijn er om je te inspireren en je vertrouwen te vergroten. We hebben coaches die gespecialiseerd zijn in diverse gebieden, waaronder Loopbaan, Vrouwelijk Leiderschap, Stress & burnout, Team en Executive Coaching. Boek een intake gesprek en samen bepalen we welke coach en welk type coaching we het beste in kunnen zetten om jouw doel(en) te realiseren.

Werkwijze & Doelgroep

Onze Coaches

WERKWIJZE
We starten met de vrijblijvende intake. Via het gelijknamige formulier onderaan deze pagina kun je een afspraak inplannen. Vervolgens hebben wij op de afgesproken datum een zoom call van circa 20 minuten. In dit gesprek onderzoeken we jouw coachvraag en bepalen we samen of een coaching zinvol is, welke coaching bij jou past; de soort coaching, het aantal sessies en welke coach bij jou past. Tenslotte laten we je weten wat deze investering jou zou kosten. Zie verder onder aan de pagina het stappenplan.

DOELGROEP
Onze doelgroep is iedere vrouw die het maximale uit zichzelf wil halen zonder belemmeringen. Jij bent de vrouw die onze missie ”be the woman you are destined to be” omarmt of wil gaan omarmen.

Deze leeg laten en niet verwijderen
Loopbaan Coaching

Vragen in Loopbaan Coaching kunnen zijn;

  • Wat mis je in je werk?
  • Wat heb je in je werk nodig om gelukkig te zijn?
  • Zijn er momenten waarop je je machteloos voelt op je werk?
  • Wanneer zou jij kunnen stellen: ik ben een tevreden medewerker? Als …
  • Wat geeft jou rust in je werk?
  • Wat geeft je energie in je werk? Welke zaken nemen (teveel) energie weg?

We gaan met drie vragen aan de slag;

– Wie ben ik?

– Wat kan ik?

– Wat wil ik?

Je hebt vragen over je werk. Je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit, maar weet niet wat je nu moet doen. Er is een reorganisatie en je begint je steeds minder op je gemak te voelen. Je bent ontslagen en hebt geen idee hoe je aan die nieuwe baan komt. Je hebt steeds minder energie van je werk. Je maakt veel uren maar komt niet veel verder. Je kunt niet door één deur met die collega of manager. Hoe pak je dit nu aan?

Het is slechts een aantal voorbeelden van de vragen waar onze klanten mee zijn gekomen. Ze zijn allemaal opgelost.  Is jouw vraag de volgende?

 

Vrouwelijk leiderschap

Onze coaches zijn  `ervaringsdeskundigen’ en zetten graag hun kennis en ervaring in om jou te laten zien hoe je verder komt.  Zij hebben bij vele bedrijven rondgelopen en ervaren hoe het is als vrouw op het speelveld. Wij snappen de spelregels als geen ander. Het gaat over houding – regie – energie – zingeving – regie.  Onderwerpen die daar bij horen zijn het `human giver syndrome’ (vrouwen geven en blijven geven) en jouw plaats op het prioriteitenlijstje. Herkenbaar?

Don’t worry! We kijken samen naar wat jouw aandachtspunten zijn. Wat is jouw rol en hoe kun je die zo goed mogelijk invullen om jouw plaats in te nemen die je verdient?

Executive Coaching

Executive coaching is begeleiding bij het ontwikkelen en versterken van moedig en verbindend leiderschap door zelfinzicht en zelfontwikkeling. Hierbij staat reflectie op de eigen persoon, de eigen ervaringen en de relatie tot de ander centraal.

Onze coaches weten wat het betekent om als vrouw in een leidinggevende positie te opereren. Zij kennen de Boardroom en de spelregels.

Stress & Burn-out

Als stress, spanning of burn out je teveel wordt kan dat ook uitval op je werk tot gevolg hebben.“Gewoon” weer terug aan het werk is niet altijd even makkelijk. Vaak heb je daar een coach bij nodig om te ontdekken hoe dat er voor jou uit ziet, je leven weer of meer sustainable inrichten. 

Door stress die te lang aanhoudt, kun je overspannen raken. Stress is eigenlijk gewoon spanning. Je hebt altijd een beetje spanning nodig om goed te kunnen functioneren. Deze spanning zorgt er namelijk voor dat je lichaam klaar is voor actie. Pas wanneer er op de lange termijn te veel spanning aanwezig is, kan dit leiden tot klachten.jd nodig

 We werken samen aan het vergroten van inzicht in jezelf en je gedrag. Om aangeleerde gewoonten of patronen die niet behulpzaam zijn om te buigen. We creëren handvaten die je richting en houvast geven. We sparren met je, we luisteren. We geven praktische informatie. Net wat jij nodig hebt om je power terug te vinden. Om regie over jezelf en je leven te voeren en keuzes te maken. Je performance verbetert. Er ontstaat weer ruimte om  jouw leven te leven.

Sandra Lagace
Sandra Lagace Spreker op het Empower Women Event editie 2023 www.empowerwomen.nl
Wiebrig Bakker
Coach Wiebrig Bakker Empower Women Coaching www.empowerwomen.nl
Marieke van Paasen
Marieke van Paassen Coach Stichting Empower Women www.empowerwomen.nl
Angligène Servania Woods
Angligène Servania-Woods spreker op het Empower Women Event 2023 www.empowerwomen.nl

Kies een van de pakketten

4 COACH SESSIES

€  1.350,00

Gratis intake

4 coaching sessies van 1,5 uur

Af te nemen binnen 6 maanden

Tussentijdse begeleiding

25 % korting op Event Ticket

Inspiratie & theorie

6 COACH SESSIES

€  2.025,00

Gratis intake

6 coaching sessies van 1,5 uur

Af te nemen binnen 12 maanden

Tussentijdse begeleiding

50 % korting op Event Ticket

∎ 10 % korting op traningen & workshops

Inspiratie & theorie

8 COACH SESSIES

€  2.700,00

Gratis intake

8 coaching sessies van 1,5 uur

Af te nemen binnen 12 maanden

Tussentijdse begeleiding

Gratis Event Ticket

∎ 15 % korting op trainingen & workshops

Inspiratie & theorie

Syllabus

Kies de vorm die bij je past

Wandel

coaching

wandelcoaching www.empowerwomen.nl

Online

coaching

Online coaching www.empowerwomen.nl

Face-to-face

coaching

Face to face coaching www.empowerwomen.nl

Team

coaching

Team coaching www.empowerwomen.nl

Jouw resultaat

✓ Claim de baan waar jij voor gaat
✓ Ontketen de krachtige leider in jezelf
✓ Versterk jouw rol als executive

✓ Jouw team wordt ECHT een TEAM

 

Stappenplan

 1.  KIES JOUW COACH
Op onze website vindt je van iedere coach een pagina waarop staat wie ze is, wat haar bezig houdt en wat haar specialiteit is. In een video stelt ze zichzelf voor. We vragen je op basis van deze introductie en het specialisme een keuze te maken of een voorkeur aan te geven. Dit bespreken we vervolgens tijdens de intake.

2. INTAKE
Neem de tijd om het formulier in te vullen en gebruik het memo veld voor zaken die jij belangrijk vindt. Tijdens de telefonische intake besluiten we samen welke coach voor jou de beste match is qua persoonlijkheid en expertise.

3. KLIK GESPREK & EERSTE SESSIE
Het eerste coaching gesprek is tevens het klik gesprek. Samen met jouw coach ga je aan de slag met jouw coachvraag.

4. COACHING & BEGELEIDING
Buiten de coachgesprekken om is er begeleiding en ondersteuning.

5. EVALUATIE

Na elke coaching zal de coach vragen of de coaching aan de verwachtingen heeft voldaan.

Boek Intake

“Als je een ‘waarom’ hebt in het leven, kun je elk ‘wat’ aan”

Postadres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?