De vrouw die je bestemd bent te zijn!

Datum: 18 september 2023
Blogger: Sandra Lagace
blog de vrouw die je bestemd bent te zijn www.empowerwomen.nl

De missie van Empower Women Events is `Be the woman you are destined to be!’. Ik schreef daar eerder een blog over met onderwerpen als vrouwelijke energie, onzekerheid en sisterhood. Sister, hoe weet je nou welke vrouw jij bent, wil zijn, had moeten zijn of bestemd bent te zijn?

Volgens Bonnie Fatio van Inspired Women Lead gaat het om het vuurtje dat je in je onderbuik voelt. Ze zegt dat er 3 manieren zijn om hier achter te komen.

1] Wees je authentieke `ik’.

Jij bent genoeg. Je bent er al! Ga je dus niet aanpassen en kopiëren. Wanneer de mannen in ons netwerk ons niet willen zien, zorg dan dat jij je `sisters’ erbij betrekt. Zorg ervoor dat we wel gezien worden. Neem het op voor die vrouwen als je ziet dat zij gepasseerd worden of niet gehoord. Geef ze het podium en het woord.

2] Voel het vuurtje in je onderbuik.

Dat wat het vuurtje in je aansteekt in je onderbuik, daar gaat het om. Jouw droom zal anderen aantrekken. Het vuurtje zal ervoor zorgen dat anderen gaan zien wat jij ziet, voelen wat jij voelt. Andere sisters zullen de emotie zien in je ogen, de passie voelen in je stem en het vuurtje bij hun aansteken.

3] Wat is jouw bijdrage?

Stel jezelf elke dag de vraag wat jouw bijdrage is om deze wereld een stukje beter te maken. Dát is wat jij te doen hebt in deze wereld. Vaak zorgen de trauma’s, het gemis, het gebrek ervoor dat we gaan doen wat we te doen hebben. Deze emoties zijn vaak gekoppeld aan een pijn. Jouw angst is behoefte aan bescherming, jouw verdriet behoefte aan liefde, et cetera.

Mijn intentie is om andere vrouwen die vrouw te laten zijn die ze bestemd zijn te zijn. Ik wil met die sisters mijn kennis en ervaring delen en elkaar inspireren. Vooral wil ik een vrouwelijk rolmodel zijn van de vrouwelijke waarden (compassie, intuïtie en `echt’ luisteren) en onvoorwaardelijke acceptatie. Elke sister kan en moet het rolmodel zijn voor elkaar en de vrouw zijn die ze bestemd is te zijn. Let’s make waves of female energy!

Deel dit artikel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?