Hendrika Willemse

Founder She in IT  | Author Kick-Ass | Inspirational Speaker | High Performance Coach | Voormalig Topatleet – Karate | Diversity in IT

Break-out: Ongegeneerd kiezen voor maximaal

Tijdens de sessie gaat ze dieper in op hoe je het maximale uit jezelf en uit je leven kunt halen. Hoe je jouw eigen richting kunt kiezen zonder wakker te liggen van de mening van anderen en hoe jij jouw droomleven kunt bouwen!  Positie van de vrouw in het bedrijfsleven moet gelijkwaardig zijn.

Hendrika is al ruim 20 jaar als vrouw in de IT werkzaam. De afgelopen 20 jaar heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan in het opbouwen van haar business, de verkoop daarvan en binnen verschillende corporate IT-bedrijven. Naast het zakelijke aspect heeft ze 20 jaar karate ervaring op internationaal niveau en is ze drievoudig Wereldkampioen en tweevoudig Europees kampioen. 

Hendrika weet als geen ander dat met de juiste mindset en motivatie iedereen topprestaties kan neerzetten. Ze combineert haar kennis, ervaring en best practices om teams en organisaties naar een hoger niveau te brengen en om professionals het maximale uit zichzelf te laten halen zonder op te branden. 

Tijdens de sessie gaat ze dieper in op hoe je het maximale uit jezelf en uit je leven kunt halen. Hoe je jouw eigen richting kunt kiezen zonder wakker te liggen van de mening van anderen en hoe jij jouw droomleven kunt bouwen!

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

 

31 OKTOBER 2023 – BE THERE

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?