Partner Empowerwomen Event the bridge www.empowerwomen.nl

Angligène Servania Woods

Eigenaar The Bridge

OVER THE BRIDGE

Bereik als jurist, advocaat of andere corporate adviseur het allerhoogste resultaat zonder je authenticiteit en mentale rust te verliezen. 

Als corporate professional en top performer sta je voortdurend in de frontlinie: complexe zaken, cliënten adviseren en tegelijkertijd een team aansturen. Je hebt de kennis, de ambitie en de drive, maar toch voelt het alsof je de controle verliest. Zaken lijken steeds complexer, teamleden voelen zich onbegrepen, en succesvolle partnerschap lijkt een verre stip aan de horizon.

Voelt de intense corporate wereld, met zijn eindeloze uren, diepgaande dossieranalyses en voortdurend veranderende wet- en regelgeving, overweldigend? 

Heb je voortdurend het gevoel achter de feiten aan te lopen, te worstelen met leveringsdruk en persoonlijke leiderschapsuitdagingen, waardoor een gebrek aan erkenning en respect jouw zelfvertrouwen schaadt?

Don’t worry. I’ve got your back!

Angligène Servania-Woods spreker op het Empower Women Event 2023 www.empowerwomen.nl

23 mei 2024

Take The Lead Event The Bridge partner Empower Women Events

Een Powerful Female Frame in de Zakelijke Wereld!

We nodigen vrouwelijke zakelijke leiders uit om deel te nemen aan een baanbrekende training op 23 mei 2024: “Een Powerful Female Frame in de Zakelijke Wereld.” Deze training, onder leiding van twee buitengewone topcoaches zal zich richten op het ontwikkelen van leiderschap, je aangeleerde identiteit, het omarmen van diversiteit in denken en het creëren van een cultuur van empowerment en ondersteuning.

Om als eerste op de hoogte te zijn van deze unieke kans om te groeien en te bloeien in jouw leiderschap, roepen we vrouwelijke zakelijke leiders op om zich aan te melden voor onze lijst. Samen de kracht van de vrouwelijke frame uitbouwen en de zakelijke wereld transformeren.

Tot 23 mei!

Locatie: Laapersveld 75, 1213 VB Hilversum.

HET EMPOWER WOMEN EVENT

Be the woman you are destined to be!

Datum editie 2024 binnenkort bekend.

Adres

Wijnhaven 47 B
3011 WH Rotterdam

Telefoon

06 – 40 87 77 92

E-mail

info@empowerwomen.nl
× Hoe kan ik je helpen?